Když se řekne Nelfi…

Když se řekne Nelfi…

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Česká značka se sídlem v Praze, jejíž název vznikl ze jmen zakladatelů (Nela a Filip), se poprvé představila letos. Je t tedy značka mladá a v batolecím věku. Její vizí je dostat mezi lidi co nejvíce myšlenku, že i jednoduchost a pohodlnost mohou být nevšední.

Pečlivě pro vás vybírají a testují každý materiál a střih, abyste se v jejich kouscích cítili opravdu komfortně (nebo li COMFY jak uvádí značka sama. A jedinečné je, že produkty Nelfi vycházejí v limitovaných kolekcích, s určitým počtem kusů a nedošívají se. A protože chtějí také v Nelfi podpořit dobrou věc, tak se mezi jejich produkty objevují speciální kolekce, z nichž část výtěžku bude darována.

Značku Nelfi najdete i na e-shopu se streetwear módou Queens.cz. A momentálně můžete kousky Nelfi zde zakoupit s 20% slevou! Vyberete si i vy?

Nelfi tee

Modré oversized a unisex tričko s krátkými rukávy od značky NELFi, je vyrobeno ze směsi 92 % bavlny a 8 % elastanu. Stojí aktuálně 880 Kč z původních 1 099 Kč. K mání je na Queens.cz v barvě modré, žluté, béžové a červené.

Nelfi short

Béžové kraťasy od značky NELFi jsou na Queens k mání v pánské i dámské verzi, v barvách modrá, žlutá, béžová a červená. Kraťasy mají kapsy na ruce a elastický pas. Materiálem je směs 92 % bavlny a 8 % elastanu. Vyjdou vás na 960 Kč z původních 1 199 Kč.

Nelfi sweatshirt crew

Béžový jednoduchý crewneck od značky NELFi je de facto unisex mikina s elastickými manžetami a lemem, vyroben je ze směsi 92 % bavlny a 8 % elastanu, k mání v béžové a červené barvě. Cena činí 1 200 Kč z původní 1 499 Kč.

Nelfi sweatpants

Růžové jednoduché tepláky od značky NELFi v unisex provedení, mají kapsy na ruce, elastický pas a manžety. Vyrobeny jsou ze směsi 92 % bavlny a 8 % elastanu a k mání v růžové barvě. Cena činí 1 040 Kč po slevě z 1 299 Kč.

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: značka NELFi, NELFi, Queens.cz, triko, šortky, tepláky, mikina