Jak se obléci na golf? / Oblečení na golf

Jak se obléci na golf? / Oblečení na golf

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Golf patří mezi sporty, kde oblečení hraje důležitou roli. Silným zákazem jsou jeansy a rifle, které jsou při hře naprosto nevhodné. Typické oblečení na golf jsou trika se stojáčkem nebo trika s límečkem, jimž se také říká dle anglické verze polo košile. Doporučovány jsou také dlouhé či krátké plátěné kalhoty. Důležitá je především pohodlnost a komfortnost oblečení. Ženám je povolena i sukně, nikoli však mini sukně.

Ne vždy však na hřišti zažijete slunečné a teplé počasí. Zejména podzim je nevyzpytatelný, a tak musíte být připraveni úplně na vše.Můžete se tedy chránit jak oblečením chráním před větrem, tedy Windstopper nebo oblečením chránícím před deštěm, tedy Rainwear. Výjimkou nejsou ani nepromokavé kalhoty nebo trika odvádějící pot z těla. Naštěstí dnes už je možné i v Česku hrát na krytých plochách, takže tato nepříjemná záležitost může odpadnout.

Nezbytnou součástí golfového oblečení jsou i boty. Boty vám zařídí stabilitu a komfortnost. Lehká sportovní obuv je ideální kombinací. Materiálem je zejména kůže. Pokud však rádi hrajete i na podzim, kdy se počasí mění ze dne na den, pak si neváhejte pořídit nepromokavou obuv. Oblečení na golf je nezytnou součástí tohoto překrásného sportu. Nepřicházejte o ní!

zdroj: http://www.green-golf.cz/

Sponzorované odkazy



Štítky: Dámské oblečení, golfové oblečení, trika se stojáčkem, oblečení na golf