Dámy jásejte: Oblečení pro normální chlapy od značky celio koupíte i online!

Dámy jásejte: Oblečení pro normální chlapy od značky celio koupíte i online!

Kategorie: Oblečení – eshopy, Pánské oblečení, Šály, rukavice, čepice, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Původně francouzská módní značka pro muže celio má cool vánoční kolekci a k tomu oznámila spuštění e-shopu. Kousky pro vaše muže nyní můžete nakoupit v pohodlí domova doslova od stolu. Již žádné běhání po obchodech!

Pokud není váš muže žádný znalec módy, nerad nakupuje a vždy po více kusech, aby to nemusel za chvílí realizovat znovu, radujte se, nyní je běhání po obchodech konec a vše seženete obline. Módní značka celio, kterou si v Česku za posledních 13 let oblíbili muži všech generací, totiž spustila e-shop.

Co v něm najdete?

  • formální i volnočasové oblečení pro normální chlapy
  • pro chlapy co se nehroutí z toho, že mají trochu bříško nebo kouty
  • přesto jim na vzhledu záleží a chtějí se dobře oblékat
  • mimoto jsou k mání i speciální filmové a seriálové limitky
  • a samozřejmě nechybí ani vánoční sady

celio je, když…

Francouzská značka orientující se výhradně na pánskou módu u nás působí již 13 let. Nabízí pánskou módu od spodního prádla a ponožek až po košile a trička či kalhoty. Zkrátka obléknou vašeho muže od hlavy až k patě v jakémkoli ročním období.

Značka nabízí mužům dobře a pohodlně nositelné kousky za dostupné ceny. V jejích obchodech a na e-shopu najdete jak formální, tak i volnočasovou módu, včetně oblečení pro mimořádné příležitosti. Velmi oblíbené jsou speciální edice a limitky odkazující většinou na filmové či seriálové legendy (Star Wars, Marvel, Dragon Ball Super).

Feel Good a Vánoce

Pod označením Feel Good značka celio prodává udržitelnou módu a nezapomíná ani na vánoční dárky. Vyberte si pro své mužské rodinné příslušníky třeba pyžamo v pizza krabici nebo ponožky s motivem piva zabalené v plechovce. Vánoční kolekce také zahrnuje čepice, šály, rukavice, opasek, trenýrky a další doplňky.

Číslo 13

V Česku má celio celkem 13 obchodů, z toho šest se jich nachází v Praze a nyní spouští nový e-shop, na kterém nabízí „normální módu“ pro „normální muže“, ve které mohou vyjít na ulici, pracovat, nakupovat či běhat po parku s dítětem, a přesto vypadat dobře.

S komunikací značce v Česku pomáhají influenceři Dominik Landsman z Deníčku moderního fotra, herec a komik Richard Genzer nebo bývalý profesionální fotbalista Petr Švancara.

  • Zdroj foto: celio
  • Zdroj info: Nikola Lörinczová-Head of agency
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Oblečení pro normální chlapy, pánské oblečení, pánská móda, celio,