Tašky přes rameno adidas: Tašky, co mají styl!

Tašky přes rameno adidas: Tašky, co mají styl!

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Dopřejte si kousek, který dokonale doplní váš sportovně elegantní outfit – vsaďte na stylové tašky přes rameno adidas! Dnes si představíme hned několik modelů tašek přes rameno adidas, z nichž si dozajista vyberete tu svou!

Něco málo o Adidas

Značku adidas snad ani není třeba zdlouhavě představovat, na českém trhu je totiž velmi populární, jen v krátkosti – adidas je díky svým neotřelým a nápaditým designům vyhledávanou značkou prakticky mezi všemi generacemi – . Veškeré výrobky adidas (tj. boty, oblečení i doplňky) vynikají nejen značnou precizností provedení, ale také výrazným a nadčasovým designem, který vás bude i po letech bavit. Když se řekne adidas, většině lidí se vybaví 3 charakteristické pruhy a 3 loga dle kolekcí – sportovní, lifestylové a módní. My dnes necháme stranou sportovní výrobky a zaměříme se pouze na tašky adidas z kolekcí pro běžné nošení.

Lifestylová kolekce a tašky přes rameno

Tašky přes rameno adidas se výborně hodí téměř ke všemu. A to i díky tomu, že adidas nabízí jak vyloženě klasické modely (například v černobílém, bílém provedení), tak také modely extravagantní a křiklavé v zářivých barvách. Vždy máte na výběr z celé řady výjimečných modelů, které ocení zejména módní fajnšmekři. Tašky přes rameno adidas jsou jedním slovem trendy!

Tašky přes rameno adidas se zcela jistě stanou ideálním doplňkem vašeho outfitu. Volte mezi koženými taškami přes rameno adidas a plátěnými taškami přes rameno adidas, a to dle ročních období. Například v létě totiž nejspíš oceníte zejména ty plátěné. Plátěné tašky adidas se díky jejich příjemnému materiálu ani v horku nelepí k pokožce a navíc se do nich pohodlně vejde ručník, plavky a „povinná“ svačinka při výletu na bazén či do přírody. Letos v létě navíc hrají trendy pastelovými barvami.

Pořiďte si i vy jednu z plátěných nebo kožených tašek přes rameno adidas a buďte in na každém kroku.


Adidas, AC Trefoil Shop zelená, 100 kč


Adidas, AC Trefoil Shop fialová, 100 kč


Adidas, AC Sir Bag, 1090 kč


Adidas, AC Sir Bag, 1090 kč


Adidas, AC Airline Coat, 1290 kč

zdroj: www.queens.cz, www.kabelky.226.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: Adidas, taška přes rameno Adidas, kožená taška přes rameno Adidas, plátěná taška přes rameno Adidas