Elasťáky adidas: Komfort pohybu!

Elasťáky adidas: Komfort pohybu!

Kategorie: Legíny

Sponzorované odkazy

Proč si kupovat elasťáky adidas? Platíte značku nebo kvalitu? Platíte vysokou kvalitu materiálů a zpracování oblečení!

Adidas má ve svém týmu specialisty, díky kterým nám oblečení zajišťuje vysoký komfort při mnoha sportech. Pomocí metody Flowmapping zjistí proudění vzduchu kolem těla, a tak správně umístí materiál ClimaCool v místech, kde je proud vzduchu nejvyšší. Tato síťovina umožňuje proudění chladného vzduchu dovnitř a tepla ven. Můžete tedy díky těmto elasťákům adidas běhat bez potu celé hodiny.

Pokud jste nadšení sportovci a vyrážíte do terénu také v zimě, kupte si elasťáky adidas s lehkým prodyšným materiálem ClimaProof, který nepropouští vodu a sníh, ale odvádí teplo a pot. Běháte 365 dní v roce? Budou pro vás nejlepší elasťáky z látky Clima365, jež vám optimalizují teplotu za jakýchkoliv klimatických podmínek.

Na co ještě čekáte? Vyražte do obchodu Adidas a sportujte ať je slunce, vítr nebo sníh!

Historie značky adidas

Adolf Dassler se narodil roku 1900 v Herzoge­naurachu, v Německu a sám vyzkoušel snad každý sport. Adi si postavil svoji první dílnu v matčině bývalé prádelně, kde vynalezl stroj poháněný vlastní silou, který využíval k zaoblení rohů na podrážce bot. V roce 1924 založil se svým bratrem firmu Dassler Brothers Shoe Factory, kde měli pětadvacet zaměstnanců a ti vyrobili sto párů bot denně. Roku 1928 Adolf Dassler předvádí své boty na olympijskýh hrách v Amsterdamu.

Adi navštěvoval roku 1932 obuvnickou školu v Pirmasens, zaměřenou na technologie. V té době to byla jediná škola na světě známá pro prvotřídní výuku technologií obuvi. Velkým úspěchem bylo více jak 40 medailí získaných v Adiho botách na olympijských hrách v Berlíně.

Přelomem byl rok 1948, kdy se Adolf a Rudolf Dasslerové rozdělili a každý rozjíždí svou vlastní firmu Adolf Dassler zakládá „adidas“ Rudolf Dassler zakládá Puma. V srpnu 1949 je společnost Adolf Dassler adidas Sport Shoes oficiálně zaregistrována. Nyní není značka známá jen svými botami, ale také vysoce kvalitním oblečením pro sportovce, elasťáky adidas nevyjímaje.


Legíny RSP Tight W, 999 Kč

Legíny RSP ¾ Tight W, 999 Kč


Legíny Adiz ¾ TightW, 1499 Kč


Legíny Adistar ¾ T W, 1499 Kč

zdroj: www.adidasobchod.cz, www.leginy.info

Sponzorované odkazy



Štítky: adidas, legíny, elasťáky, sportovní oblečení, elasťáky adidas, oblečení adidas, legíny adidas