Dámské tepláky – pohodlí na každý den

Dámské tepláky – pohodlí na každý den

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Umíte si představit pomyslný ideál na poli dámských kalhot? Stylové, v duchu módních trendů, ale zároveň pohodlné a snadno kombinovatelné téměř s čímkoliv. Máme tři možnosti. Džíny, které ovšem nejsou pro každou z nás komfortní, dále legíny, které si ne všechny můžeme dovolit a na konec tepláky. Právě tepláky jsou pro mě onen ideál dokonalých kalhot. Proč? Snad proto, že se módním návrhářům postupem času podařilo vytvořit tepláky, které spíše připomínají kalhoty na běžné nošení.

www.pimkie.itwww.pimkie.it

V tomto článku vynechám ryze sportovní tepláky, tedy tepláky určené výhradně pro sportovní aktivitu. Ráda bych poukázala na možnosti běžného nošení těchto velmi pohodlných dámských kalhot. Zkusíme si také představit různé kombinace možnosti nošení tepláků.

www.pimkie.itwww.pimkie.it

Dámské tepláky se sníženým sedem

Hned z kraje začnu svými favority. Vzpomínám si, jak jsem si před lety poprvé oblékla tepláky s nižším sedem a s úzkými nohavicemi. Tehdy jsem si ještě neuměla představit, že bych je mohla běžně nosit. Postupně jsem si ale uvědomila, že velmi záleží na materiálu a zdobných detailech. Jsou tepláky, které mají sportovní look a tak se k nim perfektně hodí tenisky a džínová bunda.

www.pimkie.itwww.pimkie.it

Stále častěji se ale setkáváme s uvolněnou formou dámských tepláků určených pro každodenní nošení . Jsou z lehkých materiálů a zdobí je nejrůznější detaily. Může to být na příklad koženka nebo krajka. Výjimkou nejsou ani aplikace v podobě zipů a zdobných kamínků.

Letní sezóna nahradí v některých případech tepláky širokými kalhotami. Splývavé střihy a širší nohavice. Minulost se opět točí na své nekonečné spirále a přináší do současné doby vlnu inspirace. Barvy jsou trendy pastelové, vyhýbat se nebudeme ani výraznějším vzorům a potiskům. Tradičně se však setkáme s barvou černou bílou a také khaki.

www.stradivarius.comwww.stradivarius.com

Zdroj úvodní fotografie: www.stradivarius.com

Sponzorované odkazy



Štítky: tepláky