Módní události, na kterých nesmíte chybět!

Módní události, na kterých nesmíte chybět!

Kategorie: Dámské oblečení, Šperky

Sponzorované odkazy

Doba hudebních festivalů, fashion marketů, bleších trhů i gastronomických požitků je v plném proudu. Poddáváme se piknikům v parcích, letním grilovačkám a užíváme si plnými doušky všech akcí, které horké dny s sebou přinášejí.

Autor: NO CelibatAutor: NO Celibat

Stále oblíbenější se stávají designové markety a už dávno za nimi nemusíme putovat do zahraničí. Co nás v nejbližších dnech čeká na módním poli?

Autor: NO CelibatAutor: NO Celibat

Prague Fashion Market

Nejprve zamíříme přímo do matičky Prahy. Na Smíchovské náplavce se uskuteční velmi oblíbený Prague Fashion Market. 27. 6. a 28. 6. se na jednom místě představí tvůrci nezávislé módy a šperků. Akci pořádá Lovemusic a Plazma-lab. Součástí letošního ročníku, který se zcela poprvé koná pod širým nebem, je také Local Food Market. Pochutnají si zde milovníci nejen lokálních potravin, ale také vegani a vegetariáni.

Dyzajn Market Festival

Snaha poukázat na šikovné designéry, umělce a kreativce dala vzniknout Dyzjan Marketu. Představení autorské tvorby módních návrhářů, divadelních souborů či kapel proběhne 1. 8. – 2. 8. na Střeleckém ostrově v Praze. Pokud už Dyzajn Market znáte, jistě vám neunikla jejich aktivita na Hithitu. Jejich hlavním cílem je „rozehrát Střelák.“

www.dyzajnmarket.comwww.dyzajnmarket.com

Theatre Fashion Market

Ale abychom nezůstávali jen v Praze a rozjeli se trochu po Čechách, podíváme se ještě do dalšího velkoměsta. Tentokrát zamíříme rovnou do Janáčkova divadla v Brně. I zde se koná festival autorské tvorby ze světa módy a šperků. A i zde stejně jako v Praze bude součástí Local Food Market. Termín akce je stanovený na 19. 6. – 20. 6.

Tímto datem také startuje oblíbený Divadelní festival v Hradci Králové. Zdánlivě divadelní nádech je podkreslen hudební produkcí a konáním nejrůznějších workshopů. Mimo jiné se zde poslední festivalový víkend uskuteční Open Pocket, který představí kreativce z dílen výtvarníků, malých studií i nezávislé módy.

Úvodní fotografie: www.dyzajnmarket.com

Sponzorované odkazy



Štítky: fashion market, módní akce, Prague Fashion Market, Dyzajn Market, Theatre Fashion Market