Nyní můžete zjistit, jaké vzory jsou pro rok 2016 trendy

Nyní můžete zjistit, jaké vzory jsou pro rok 2016 trendy

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Jaké barvy frčí v letošním roce s číslovkou 2016 již víme. TOP desítku určil subjekt nanejvýš povolaný – sám americký Colour Institute Pantone. Ale jak je to pro letošek se vzory?

Že tedy vládnou roku 2016 jemné pastelové odstíny deseti barviček je jasné. A když chcete být IN a jít s vlnami v módním světě, oblečete se do něčeho v barvách růžová Quartz a modrá Serenity, které jsou hlavními barvami, anebo zvolíte:

  • broskvovou Echo
  • tmavomodrou Snorkel
  • jemně žlutou Buttercup
  • jemně akvamarínovou Limet Shell
  • světle fialkovou Gray
  • světlečervenou Fiesta
  • světlou kávovou Iced Coffee
  • středně zelenou Flash
Jonathan AndersonJonathan Anderson

Vzorem roku 2016 je…?

Do těchto barev promítnete vzory, s nimiž si v jejich rámci můžete parádně pohrát. Vzorem, který je letos nejvíce v kurzu budou totiž pruhy a proužky v nejrůznějších variantách a kombinacích. A tak můžete využít doslova celou škálu TOP 10 barev roku 2016 a být nejen IN, ale i příjemně vesele a barevně oblečeni.

Karl LagerferdKarl Lagerferd

Colour Institute Pantone volil pastelově laděnou desítku barev pro navození klidu, pohody a harmonie ve fungování člověka, proto je barevná škála roku 2016 o vyváženosti, citu a hezčí stránce lidskosti. Tomu ale nebrání jakási rozvernost a veselost skladby barev ve vzorech a vzorcích. Protože s proužky a pruhy si lze pěkně zařádit a vytvořit s nimi neopakovatelné kombinace a outfity.

Pruhované a pastelové

Proužky v různých kombinacích se objevují doslova ve všem – od triček, přes pulovry, svetříky, mikiny a sukně v různých délkách, tak i na doplňcích, botách a kabelkách. Vyřádili se s nimi všichni přední návrháři – Sonia Rykiel, Jonathan Anderson, Karl Lagerfeld, nebo v kabelkách Anyi Hindmarch.

Sonia RykielSonia Rykiel

Na módních molech se to hemžilo outfity v jemných i sytějších odstínech, a veselých kombinacích. Můžete se tudíž letos těšit na příliv barevné pohody ve všech oděvech. Vybere si určitě každý ten svůj „nej“ kousek.

Zdroj foto: Pinterest.com

Sponzorované odkazy



Štítky: vzory, 2016, pruhy, strike, návrháři, móda