Tajemství praktičnosti a elegance

Tajemství praktičnosti a elegance

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Mějte v malíku praktičnost a eleganci. Noste batohy Bree! Budete IN a neopakovatelní.

Bree Batohy Limoges 4 jsou dalším bonbónkem v řadách této značky. Bree coby značka kožených, ručně vyráběných tašek, nyní představuje zcela nový sortiment módních batohů městského stylu Limoges 4.

Nyní již nemusíte dělat kompromisy mezi elegancí a praktičností. Batoh Bree splňuje totiž obojí. Originálně a přitom nenásilně zcela a úplně vyhovuje oběma požadavkům.

Bree Limoges 4 je prvotřídně zpracovaný z té nejlepší hovězí kůže a v několika provedeních. Můžete si jej pořídit v bílé a šedé barvě s typickým Bree prošitím nebo v šedé a modré barvě s kožešinou na přední straně. To vše je Bree Limoges 4.

Batůžek má nastavitelné ramenní popruhy, držadlo a dvoucestné zavírání na zip. Na zadní straně batohu je také kapsa – rovněž na zip, kam si můžete schovat doklady a peněženku a mít je tak v naprostém bezpečí. V samotném batohu je pak dělící stěna s kapsou a další kapsa, obě také na zip, spolu s klíčenkou, kapsou na mobil a poutky na tužky.

Bree batoh je uvnitř velmi praktický i uvnitř a nabízí přehlednost a organizovanost. Batoh Bree Limoges 4 se bude hodit jak k pracovnímu kostýmku, tak i k džínám a kožené bundě. A vaše ruce budou vždy volné – pro kávu do ruky, kočárek, pejska na vodítku či procházku ruku v ruce s někým.

Mrkněte na Bree v akci

Zdroj foto: Bree

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: batohy, Bree, elegance, praktičnost, barvy, kombinace, uspořádání