Kabelka pro každou příležitost - máme pro vás ty nejlepší

Kabelka pro každou příležitost - máme pro vás ty nejlepší

Kategorie: Tašky a kabelky

Ženy si prakticky od pradávna potrpí na zkrášlování sebe sama. Již starověcí Egypťané používaly šminky, ve Středověku byl symbolem luxusu a vznešenosti účes a monstrózní šaty a dnes je móda vše kolem a značně ovlivňuje váš styl, charakteristiku a samozřejmě také vzhled. Pakliže si na módní výstřelky potrpíte a nedokážete si představit měsíc, kdy byste alespoň jeden den nezasvětili nakupování, pak vám v šatníku jistě nechybí několik stylových kabelek pro každodenní nošení, ale také do společnosti nebo na party. Rozšiřte svoji sbírku o další kousky, které jsou nadčasové a unosíte je po celý rok.

Vsaďte na kvalitu

Kabelky jsou nejlepší módní přítelkyní každé ženy, neboť jsou neustále po ruce a umožní vám u sebe nosit věci, které byste po kapsách nebo dokonce pouze v rukou těžko zvládli přenášet. Můžete jich vlastnit celou řadu a ke každému outfitu doplnit jiný kousek, nicméně jedno by měly mít všechny modely společné, a tím je samozřejmě prvotřídní kvalita. Nemusíte si nutně pořizovat kabelky z luxusních butiků a utratit tak desítky tisíc korun, nicméně pravá kůže a kvalitní šití jsou zárukou dlouhotrvající životnosti. A pokud sháníte univerzální kousek, jež se hodí k džínám, ale také ke kalhotovému kostýmu, vyberte si nadčasový neutrální tvar a jemnou barvu jako je béžová, khaki nebo hnědá. Nic rovněž nezkazíte černou kabelkou, kterou by rozhodně měla vlastnit každá žena.

Pořiďte si kvalitní koženou kabelku. Autor: kabeaPořiďte si kvalitní koženou kabelku. Autor: kabea

Crossbody na výlet i do města

Ne každý den máte náladu na ohromnou kabelu, která zatěžuje rameno a pokud do ni nepotřebujete vměstnat materiály do práce nebo nákup, není nezbytná. Pro výlety s rodinou nebo procházky přírodou a městem jsou skvělou volbou populární crossbody kabelky, které pojmou vše potřebné a navíc jsou velice komfortní, což ocení také maminky s menšími dětmi. Pořiďte si kvalitní kabelku přes rameno, kterou sladíte k džínám a kožené bundě, leginám a svetru, ale také k moderní teplákové soupravě.

Crossbody kabelky jsou velice univerzální. Autor: kabeaCrossbody kabelky jsou velice univerzální. Autor: kabea

Hurá na trénink

V posledních letech se doslova roztrhl pytel se sportováním a lidé jsou si čím dál více vědomi faktu, že bez pohybové aktivity jednoduše nemohou být zdraví a mít postavu snů. Jak ale skloubit sportování s běžným denním režimem? Ideální variantou je vydat se do fitness centra nebo jiného zařízení po práci. K tomu vám bude skvělým pomocníkem sportovnější taška, do které mimo běžných nezbytností umístíte také tenisky a oblečení na cvičení.

Z práce rovnou na trénink? Jedině se sportovní taškou. Autor: kabeaZ práce rovnou na trénink? Jedině se sportovní taškou. Autor: kabea

Na ples za dámu

Čas od času je zapotřebí, věnovat se společenským aktivitám a navštěvovat nejrůznější večírky, ať už firemní nebo na přátelské bázi. V takový okamžik by každá žena měla být za dámu a obléknout si slušivý kostýmek nebo šaty. Zapomeňte pro tentokrát na větší kabely a tašky a vezměte si jednoduché psaníčko, které se rázem stane šperkem celého outfitu.

Buďte za dámu s luxusním psaníčkem. Autor: kabeaBuďte za dámu s luxusním psaníčkem. Autor: kabea

Štítky: kabelka, móda, doplňky, nakupování, e-shop, podzim, barvy, kabelka přes rameno, sportovní kabelka, taška, psaníčko, kožená kabelka