Ležérně a pohodlně i v létě

Ležérně a pohodlně i v létě

Kategorie: Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Legíny, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Pohodlná a ležérní sportovní móda je dnes na výsluní. A není divu, dnešní sportovní kousky jsou pěkné příjemné a velmi dobře nositelné.

Dnešní trendy pro léto a volný čas jsou jasné. Trávíme je odpočinkem, sportováním a dalšími aktivitami. A k nim je prima mít příjemné stylové a šik sporty oblečení. Třeba sportovní kalhoty. Nabídka dneška předčí vše, co kdysi bylo.

Zkuste naše dámské tipy na volné dny.

adidas IP AOP Leggingsadidas IP AOP Leggings

adidas IP AOP Leggings

Bílé dámské legíny v multicolor provedení s barevným all over motivem, jsou od značky adidas. Jejich příjemné IP AOP Leggings vás mohu provázet na dovolené, při pobytu na zahradě, na procházkách i při cvičení. Dáte za ně 950 Kč.

adidas Firebird TP 2.0adidas Firebird TP 2.0

adidas Firebird TP 2.0

Apartní černé dámské sporty kalhoty Firebird TP 2.0 od značky adidas s barevnými motivy, jsou tím pravým pro vaše pohodlí a příjemné volné chvíle. Mohou být vaše za 2150 Kč.

Nike W NSW Gym CLC Pant melange béžovéNike W NSW Gym CLC Pant melange béžové

Nike W NSW Gym CLC Pant

Béžové dámské sportovní kalhoty značky Nike a pojmenováním Nike W NSW Gym CLC Pant jsou to pravé ořehcoové pro pohodný pohyb i lenošení. Jsou v melange béžovém provedení s bílým decentním logem. Vyjdou vás na 1290 Kč.

Urban Classic Ladies Camo LeggingsUrban Classic Ladies Camo Leggings

Urban Classic Ladies Camo Leggings

Jsou pohodlné šedivé dámské legíny s maskáčovým all potiskem od značky Urban Classics. Ladies Camo Leggings vám padnou jako druhá kůže a umožní pohyb, sport i jen relaxaci. Zaplatíte za ně 410 Kč.

Urban Classic Ladies Camo LeggingsUrban Classic Ladies Camo Leggings

Urban Classic Ladies Denim Jersey Leggings

Tyhle modré legíny v džínovém vzhledu mají epesní zracování kolen a lze je využít jak ke sporty outfitu, tak i k elegantním lookům. Urban Classic Ladies Denim Jersey Leggings jsou pružné díky příměsi elastanu k bavlně a vyjdou vás na 550 Kč.

Neige 90 SweatpantsNeige 90 Sweatpants

Neige 90 Sweatpants

Černé dámské sporty kalhoty Neige 90 Sweatpants jsou tradičním kouskem s volným střihem. Mají bílé postranními pruhy a logo na levé nohavici. Jejich cena činí 1540 Kč.

Nejen tyto, ale četné další kousky hledejte v online obchodě Queens.cz .

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: pohodlné, ležérní, sportovní, kalhoty, na léto