Léto velí do triček!

Léto velí do triček!

Kategorie: Dámské oblečení, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Letní dny nám dovolí hodit na sebe lehké outfiity,jejichž součástí jsou trika trička s krátkým rukávem, tílka na ramínka a topy.

V létě nemusíme chodit nabaleni jako cibule a pohodlně se vydat ven v lehkém letním oblečení. Zkuste milé dámy naše letošní tipy na trička, topy a tílka! Budete neodolatelné a IN!

Adidas Tank TopAdidas Tank Top

Adidas Tank Top je krémový dámský top od značky adidas s šedivými pruhy s polotranspa­rentním vrchním dílem. Tento šik top s apartním elegantním rolákovým límcem a bez rukávků, z vás udělá wamp všude, kam zavítáte. Má boční rozparky a volnější nevypasovaný střiih. Může být váš za 1 290 Kč.

Urban Classic Ladies Camo Back Shaped TeeUrban Classic Ladies Camo Back Shaped Tee

Opakem předchozího topu je tričko Urban Classic Ladies Camo Back Shaped Tee v army camo provedení. Je ležérní, pohodlné a s krátkými ohrnovacími rukávky. Je ze směsi materiálu, které tvoří ze 60 % bavlna a z 40 % polyester. Tričko je sportovního stylu a se zaobleným spodním okrajem. Stojí 440 Kč.

adidas Jardim A Tankadidas Jardim A Tank

adidas Jardim A Tank je tílko na ramínka v multicolor provedení, s nímž uděláte dojem vždy. Je ušito ze 100%% polyesteru a má zakulacené dolní okraje, když zadní díl je v atraktivním a trendy delším provedení. Tílko vás vyjde na 950 Kč.

Reebok LF Vintage TeeReebok LF Vintage Tee

Reebok LF Vintage Tee je dámské trendy tričko v bílém zbarvení a v pohodlném, ležérním téčkovém provedení. Tričko má krátké rukávy s logem na boku a je ušito ze směsi 50 % polyesteru, 25 % bavlny a 25 % viskozy. Prímové tričko vás vyjde 950 Kč.

Explosive Mesh TopExplosive Mesh Top

Explosive Mesh Top je černý poloprůhledný dámský top od značky Puma. Sexy kousek pro párty, večírek nebo na rande určitě zaujme okolí a vy budete hvězdou akce. Vyjde vás na 1 290 Kč.

Všechny kousky a mnohé další jsou k mání na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: léto, tílka, topy, trička, dámská móda