Pánové, do mikin! Je to praktický kousek vhodný vždy a všude!

Pánové, do mikin! Je to praktický kousek vhodný vždy a všude!

Kategorie: Pánské oblečení, Svetry, mikiny

Sponzorované odkazy

Mikina je kus oblečení, které se jako svrchní oděv na tričko či košili nebo tílko podobá svetru, či pulovru. Je však nejen sporty, ale může být i s nádechem elegance a originality, proto zcela neopakovatelná.

Tak pánové, vzhůru do mikin! Vybírejte z pestré škály značek a inspirujte se našimi tipy pro vás. Mikina je synonymum nejen značkové módy, ale také oblíbených umělců, rapperů nebo sportovců.

Vans MN OTW Pullover FleeceVans MN OTW Pullover Fleece

Trendy černá pánská mikina Vans MN OTW Pullover Fleece je s praktickou kapucí a velkou klokaní kapsou, na hrudi s šedivým logem značky. Teplá, hřejivá a flexibilně využitelná bavlněná záležitost za 1 450 Kč.

WOOD WOOD Fred Hoodie melangeWOOD WOOD Fred Hoodie melange

WOOD WOOD Fred Hoodie melange je šik šedivá pánská mikina ze 100 % bavlny s kapucí a klokaní kapsou, s bílým nápisem na hrudi. K mání za 3350 Kč.

Nike NSW TCH Fleece WR Hoodie FZNike NSW TCH Fleece WR Hoodie FZ

Nike NSW TCH Fleece WR Hoodie FZ je apartní modrá pánská mikina s bílým logem značky, s oboustranným zapínáním na zip v předním díle, kapucí s možností stažení, velkými kapsami a jemně prodlouženou zadní délkou. Vyjde vás na 2690 Kč.

adidas NMD LG Crewadidas NMD LG Crew

Apartně provedená černobílá mikina á la pulovr adidas NMD LG Crew, je vyrobena ze směsi 81 % bavlna a 19 % polyesteru. Originalita je mimo vzorku mikiny docílena i boční kapsou na zip a náplety v délce, u krku a v zakončení rukávu. Kousek vyjde na 2290 Kč.

Air Jordan JSW Legend Flight Lite POAir Jordan JSW Legend Flight Lite PO

Air Jordan JSW Legend Flight Lite PO je červená pánská mikina s kapucí a klokaní kapsou s černobílým motivem na hrudi. Vyrobena je ze směsi 80 % bavlny a 20 % polyesteru za cenu 1 990 Kč.

HUF Sweatshirt 420 Overdyed PlantlifeHUF Sweatshirt 420 Overdyed Plantlife

HUF Sweatshirt 420 Overdyed Plantlife v mentolovo černém provedení, je pánská mikina s kapucí a klokaní kapsou s all over motivem a decentním logem na přední části. Trendy kousek ze směsi 80 % bavlny a 20 % polyesteru vás vyjde na 2950 Kč.

Champion Sweatshirt Script Logo CrewChampion Sweatshirt Script Logo Crew

Champion Sweatshirt Script Logo Crew je tmavě modrý pánský crewneck se šedými díly od značky Champion s logem na hrudi. Elegantní kousek ze směsi 90 % bavlny a 10 % polyesteru stojí 2 450 Kč.

Všechny tyto kousky mnohé další naleznete na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: mikiny, pánské, sportovní, trendy, směs, materiál,