Vyvenčete Snoopyho s Levi’s®

Vyvenčete Snoopyho s Levi’s®

Kategorie: Čepice, klobouky, Dámské oblečení, Pánské oblečení, Šály, rukavice, čepice, Tašky a kabelky, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Tak trochu lehce infantilní, ale docela milá je jarní kolekce značky Levis s kultovní postavičkou Snoopyho. Co tak pořídit si domů chovnou stanici s Levis kousky se Snoopym?

Ikona kreslené postavičky pejska – mudrlanta pojmenovaného Snoopy je z období 50. let, kdy prožil svůj debut v komiksech i jinde, a je letos na jaře vtipným doplňkem kousků značky Levis.

Snoopyho různě se povalujícího či lelkujícího najdete na

  • tašce k nákupu i přes rameno
  • originálním červenočerném šátku
  • stylové béžově smetanové sporty kšiltovce
  • prima černé vlněné čepici
  • bílém triku i mikině s dlouhým rukávem
  • ale i na klasickém bílém triku s krátkým rukávkem
  • a na mnoha originálních Levis doplňcích

Chovná stanice Snoopy

Každý, kdo má rád filozofující hafany, si může díky jarní kolekci Levi’s® založit celou chovnou stanici s těmito kousky. A vytvořit si tak jedinečné varianty neotřelého looku k džínám, kraťasům, šortkám, pod džínovou vestu, i k denimové bundě.

Batwing logo

Snoopy se jako správný podnikavec a ikonická kreslená postavička, osobně spojil s návrhářským týmem denimové značky Levis. A ten se nechal přemluvit a dovolil mu rozvalovat se na kultovním Batwing logu kde se mu jen zachtělo.

Jedinečný Snoopy

Jeho rozkošnické a lenošivé způsoby jsou tak vyvedeny na sérii jarních kousků Levis. Se Snoopyho laskavým, někdy dost břitkým viděním světa a řešení existenciálních krizí s nadhledem, humorem a vtipem, se pobavíte dnes stejně jako ve Snoopyho prvopočátku a o jeho premiéře v 50. letech. A stále jsou jeho postřehy a bonmoty aktuální.

Snoopy je fiktivní kreslená postavička ze seriálu Peanuts od Charlese M. Schulze. Ten se inspiroval při tvorbě Snoopyho svým pejskem Spikem, kterého v dětství měl. Od svého debutu 4. října 1950 se tak Snoopy stal jedním z nejznámějších a nejpopulárnějších postav v komiksu a animovaných skečích. Snoopy se objevil ve více než 2300 novinách a také v 1400 knížkách.

Přírodní Levis

Levis své kousky tvoří vždy ze 100 % bavlny, nebo odnože bavlny ideální pro trička s názevm „mako“ a dalších přírodních materiálů jako je vlna, plátno a režné materiály. A spolu se Snoopym tak máte jedinečnou možnost mít doma cool casual kousky.

Kolekce Levis se Snoopym a její kousky jsou k mání online na mnoha e-shopech v Česku – Glami, Topik, Urbanstore, Menhouse.eu, Answear.cz a Protisedi.cz

Zdroj foto: Levis

Sponzorované odkazy



Štítky: Levis, Snoopy, logo, trika, mikiny, šátek, čepice, kšiltovka,