Odhalte nožky: přivítejte jaro v sukni!

Odhalte nožky: přivítejte jaro v sukni!

Kategorie: Dámské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Zimě již dávno odzvonilo, třikrát hurá! Už můžete popustit uzdu fantazii a odhalit své nožky, aniž byste se klepali zimou. Sukně jsou ryze dámským kouskem garderoby, který mužské osazenstvo má velmi rádo. Může na ženách obdivovat křivky a nožky zároveň.

Ale pozor dámy! Původem sukně nosili jak muži, tak ženy. V prvopočátku jejího vzniku (v pravěku) tomu tak bylo, stejně jako ji nosili egyptští faraonové a až po éře středověku přešlo její nošení převážně na ženy. Tedy když pomineme skotské kilty a oděv duchovních.

A dnes můžete dámy vybírat mez mini, midi, a maxi sukněmi pestré škály stylů i střihů – od sexy úzkých až po pohodlné rozevláté a široké kousky. A přechodníkem mezi sukněmi a kalhotami jsou tzv. culottes. Tedy kalhotové sukně nebo li kalhoty se širokými nohavicemi.

Ale zpět k sukním, máme pro vás na letošní jaro pár prima tipů jakou vybrat.

Champion Reverse Weave SkirtChampion Reverse Weave Skirt

Champion Reverse Weave Skirt

Je příjemně krémově zbarvená sportovní sukně od značky Champion s pojmenováním Reverse Weave Skirt v neobvyklé (na sportovní sukni) midi délce, s pružným pasem, šňůrkou k redukci, logem na pravé straně a v áčkovém střihu. Kousek je vyroben ze 100 % bavlny a vyjde vás na 1 159 Kč.

adidas Skirt růžováadidas Skirt růžová

adidas Skirt

Pohodlná mini sukýnka značky adidas s pojmenováním Skirt v růžovém provedení se širokými sklady, bude na toto jaro a léto jako dělaná. Má široký tunel v pase s pružnou gumou uvnitř. Sukně je ušita ze 100 % polyesteru. Po slevě za ni dáte oproti původním 1 290 Kč jen 840 Kč.

Reebok F Court AOP FT SkirtReebok F Court AOP FT Skirt

Reebok F Court AOP FT Skirt

Ze 100 % bavlny je vyrobena půvabná sukýnka značky Reebok s názvem F Court AOP FT Skirt v mini provedení se zeleným all over motivem velkých puntíků. Rovně střižená sukně má v bočních švech kapsy a v pase široký pružný lem. Její cena činí z původních 950 Kč nyní jen 480 Kč.

Stussy Denim Link SkirtStussy Denim Link Skirt

Stussy Denim Link Skirt

Modrá dámská sukně Stussy Denim Link Skirt s kapsami a motivem v pružném lemu je celopropínací. Sukýnka má střih do mírného áčka a na předních dílech našité kapsy. Je vyrobena ze světlemodrého denimu. Přijde vás na 1 050 Kč, když původní cena činila 2 090 Kč, a tak ušetříte 1040 Kč.

adidas Skirt bíločernáadidas Skirt bíločerná

adidas Skirt bíločerná

Velmi pěkně provedená sportovní dámská sukně značky adidas Skirt v černobílém vzoru se dvěma velkými sklady v předním a v zadním díle. Nechybí ani typické pruhy značky adidas v bocích, malé logo a široký pružný lem v pase. Cena této apartní sukýnky činí po slevě 1 000 Kč z původních 1 990 Kč.

Vybrali jste si tu svoji sukni? Ne? Tak mrkněte na Queens.cz, kde najdete mnoho dalších prima kousků.

Zdroj foto: Queens.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Queens, sukně, značková sukně, sportovní sukně