Denimová sezóna je tu!

Denimová sezóna je tu!

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Džíny, Jeans, Rifle, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Denim neboli džínovina je nadčasová klasika. Je to zkrátka pohodlný a úžasně kombinovatelný materiál, který lidem sluší bez ohledu na věk. Pokud ale chcete držet krok s módou, pouze s džínovými kalhotami si letos rozhodně nevystačíte.

Proto si doplňte šatník o další denimové kousky, jako je bunda, košile, sukně nebo šortky. V prodejnách KiK na vás nyní čeká čerstvá kolekce džínového oblečení pro ženy a děti, ze které bude radost vybírat.

tričko 139 Kč, sukně 279 Kč, bunda 349 Kč, šaty 279 Kčtričko 139 Kč, sukně 279 Kč, bunda 349 Kč, šaty 279 Kč

Džíska je v kurzu

Až vás omrzí kožený „křivák“ či trendy „bomber“, oblékněte si „džísku“. I v letošní sezóně jsou hitem džínové bundy, které se vyrábí v nepřeberném množství střihů a délek. Sáhněte třeba po zkráceném nebo lehce projmutém typu džínové bundy, obojí je nadčasovou klasikou, kterou musíte mít.

dámské džíny s laclem 349 Kč a džíny 429 kčdámské džíny s laclem 349 Kč a džíny 429 kč

Džíny na sto způsobů

Těžko bychom hledali ženu, která ve svém šatníku nemá ani jediné džíny. Seženete je v nepřeberném množství střihů, barev i s nejrůznějšími ozdobami. Na jaře a v létě můžete zvolit „divočejší“ variantu s módním efektem roztrhání, s romantickými výšivkami či krajkou, ve zkrácené délce nebo dokonce s laclem, záleží jen na vašem vkusu. Džíny doplňte třeba jednobarevným tričkem, topem s florálními motivy nebo z krajky a v chladnějších dnech přidejte lehkou bundičku.

dámská trička za 139 Kč a dámské džíny za 429 Kčdámská trička za 139 Kč a dámské džíny za 429 Kč

Košile i pro děti

Košile sluší holkám i klukům téměř jakéhokoli věku. Pravděpodobně už alespoň jeden takový kousek máte ve svém šatníku vy i váš partner, takže proč nepořídit džínovou košili i vaší ratolesti? Před spolužáky v ní bude vypadat náležitě „cool“. Rozkošné košile z jemné džínoviny jsou už k dostání dokonce i pro miminka! A pokud se právě dnes chystáte obléci si outfit s denimkou, nezapomeňte u ní lehce ohrnout rukávy, ať vypadáte stylově!

dívčí šatičky 159 Kč a chlapecká košile 189 Kčdívčí šatičky 159 Kč a chlapecká košile 189 Kč

Cool šortky a kraťasy

Kraťasy jsou na pozdní jaro a léto jako stvořené. Sluší dospělým i dětem, stačí pouze přizpůsobit délku nohavic věku a tělesným proporcím. A nemusíte se držet jen modré varianty, šortky doslova volají po barevném denimu – zkuste sáhnout po černobílé, růžové nebo žluté variantě. Ke kraťasům se skvěle hodí jednoduché tričko, lehká košile i pestrobarev­ný top.

Sukýnky pro slečny i dámy

Léto přeje džínovým minisukním, které si oblíbily náctileté slečny stejně jako ženy ve středním věku. Jste-li majitelkou štíhlých stehen, není co řešit, pokud takové štěstí nemáte, zvolte délku alespoň dlaň nad kolena. Pro dokonalý outfit pak sukni zkombinujte s jednobarevným nebo květovaným tričkem a sportovnější obuví, balerínami či sandálkami.

sukně dívčí 139 Kč, chlapecké triko 79 Kč a šortky 189 Kčsukně dívčí 139 Kč, chlapecké triko 79 Kč a šortky 189 Kč

Džínovinu si letos dopřejte i na letních šatech. Ty se obvykle vyrábějí z velmi lehkého denimu, ve kterém se i v teplých dnech budete cítit báječně. Nejlépe vypadají dámské rovně střižené šaty v délce nad kolena, zatímco holčičkám sluší zdobenější varianty s volány a mašličkami.

dívčí džíny 219 Kč a šortky obojí 139 Kčdívčí džíny 219 Kč a šortky obojí 139 Kč

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: denim, džíny, košie, šaty, šortky, sukně, dívčí, chlapecké, dámské