Novinky od Louis Vuitton z kolekce New Wave

Novinky od Louis Vuitton z kolekce New Wave

Kategorie: Tašky a kabelky, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Kabely a kabelky jako módní doplněk jsou dnes doménou všech. Nenosí je totiž jen ženy, ale i muži. Bez aktovky, kufříku, cross tašky, batohu, či notebook tašky se neobejdou ani oni. Ale dnes uděláme radost především něžnému pohlaví – kousky zvané Bumbag, Camera Bag a Chain Bag Louis Vuitton věnoval právě jim.

Moderní design a ikonické vlnkové prošívání jsou společnými jmenovateli modelů Bumbag a Camera Bag, které nově rozšiřují stávající kolekci Louis Vuitton New Wave. Jsou to lehké a veskrze praktické kabelky, kterými dámy vyzařujete do světa svoji osobnost a osobitost. A to osobnost, která je ještě svobodnější a radostnější, než byla kdykoliv předtím.

Camera Bag v černém provedeníCamera Bag v černém provedení

Bumbag a Camera Bag

Díky délkově nastavitelnému popruhu lze praktickou ledvinku Bumbag nosit kolem pasu nebo stylem crossbody. Camera Bag je ryze kabelkou typu crossbody, která na svém popruhu přes rameno kombinuje kůži s řetízkem. Má oválný tvar s originálními prošitím napříč a zešikma. Prošitím jsou ale charakteristické všechny kabelky Louis Vuitton.

Bumbag v bílé barvěBumbag v bílé barvě

Oba nové modely se nabízejí v černé a bílé barvě, a Camera Bag navíc ještě v růžové. Tyto módní doplňky mají logo LV z patinovaného zlatého kovu a nápis Louis Vuitton vyšitý nití duhových barev. Tyto praktické nové kousky, které jsou poctou dynamickému duchu moderní doby, dodají svoji elektrizující energii vašemu předjaří.

Camera Bag v růžové barvěCamera Bag v růžové barvě

Chain Bag

Tento kousek koresponduje svým provedením s předešlými modely, přičemž stejně jako Camera Bag kombinuje na popruhu přes rameno řetízek a kůži. Kabelka je zajímavě esovitě projmutá v dolní části, ale oproti Bumbag a Camera Bag duhový nápis Louis Vuitton nese kožená lišta nad klopou uzávěru kabelky.

Chain Bag v bílém provedeníChain Bag v bílém provedení

Kolekce Louis Vuitton New Wave bohatší o tyto krásné kousky se vrací od 29. března 2019 do prodeje. U nás jsou k mání ve vybraných prodejnách a buticích Louis Vuitton.

černá ledvinka Bumbagčerná ledvinka Bumbag

Zdroj foto: Louis Vuitton

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Louis Vuitton kolekce New Wawe, kabelky, crossbody, ledvinky, módní doplňky