Kabelky Sofia Coppola pro Louis Vuitton: Ochutnávka z kolekce Cruise!

Kabelky Sofia Coppola pro Louis Vuitton: Ochutnávka z kolekce Cruise!

Kategorie: Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

V dnešním článku vás přesvědčíme o tom, že Sofia Coppola není pouze dcerou slavného otce a talentovanou režisérkou, tato mladá dáma je také nadanou návrhářkou. Aneb dnes si představíme totiž zbrusu novou kolekci Louis Vuitton Cruise, konkrétně doplňky z této kolekce, které pomáhala navrhovat právě všestranná Sofia Coppola.

O značce Vuitton

Francouzská Louis Vuitton vznikla již v roce 1854 a momentálně je považována za jednu z nejluxusnějších módních značek vůbec. Miliony žen i mužů na celém světě touží po tom mít minimálně jeden kousek Louis Vuitton ve svém šatníku či botníku. Důvod je jednoduchý, kabelka, peněženka, šátek nebo botičky Louis Vuitton s charakteristickým vzorkem LV vás totiž jako mávnutím kouzelného proutku odliší od „davu“ oděného v konfekci. Louis Vuitton tedy není značkou pro každého, Louis Vuitton je značkou exkluzivní, značkou pro tu nejnáročnější klientelu! Louis Vuitton je jednou z vedoucích módních značek na světě – dokáže tedy velmi efektivně vytvářet budoucí trendy – .

Coppola & Vuitton

A jaké jsou doplňky? Konkrétně kožené tašky do ruky i přes rameno a psaníčka – Sofie Coppola pro Louis Vuitton? Jsou zejména elegantní a ženské! Moderní a tvrdě pracující žena dozajista ocení, na první pohled sice „krapet“ strohý, ale o to praktičtější, design kabelek do ruky i přes rameno Sofia Coppola pro Louis Vuitton. Tyto kabelky Louis Vuitton jsou dostupné hned ve 4 designových provedeních, přičemž každé z těchto provedení nabízí i různé barevné varianty. Můžete tak dokonale sladit svůj každodenní outfit s luxusní kabelkou do ruky Sofia Coppola pro Louis Vuitton. K večerní róbě poté nezapomeňte zvolit jedno z překrásných psaníček Sofia Coppola pro Louis Vuitton – například zde představené zlaté psaníčko z ovčí kůže.

Sofia Coppola nám s novou kolekcí Louis Vuitton Cruise ukázala svůj všestranný talent, nyní je pouze na vás, zda-li si tyto luxusní doplňky zamilujete stejně jako její filmy!

Zdroj: www.louisvuitton.com, www.wikipedia.org/…ouis_Vuitton, www.ilvoelv.comwww.allhandbagfashion.com

Sponzorované odkazy



Štítky: Vuitton, Louis Vuitton, kabelka Louis Vuitton, psaníčka Louis Vuitton, kabelka do ruky Louis Vuitton, kolekce Louis Vuitton, Louis Vuitton Cruise, Sofie Coppola pro Louis Vuitton, kabelka do ruky Sofia Coppola pro Louis Vuitton, psaníčka Sofia Coppola pro Louis Vuitton