Ultra moderna na nohy nejen pro zimní čas

Ultra moderna na nohy nejen pro zimní čas

Kategorie: Dámské oblečení, Letní boty, Pánské oblečení, Zimní boty, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Chcete mít na svých nohách obuto letos v zimě něco extra speciál? Pak tu máme pro vás novinku značky Louis Vuitton nazvanou Pilow Boot. V nich budete jednoznačně k nepřehlédnutí!

Ikonické a přitom jednoduché. Tak by se daly definovat Pilow Boot od značky louis Vuitton. Když se to vezme kolem a kolem, jsou to unikátní boty, které jsou především o paradoxech.

Velkoryse pohodlné

Jejich velkorysý a pohodlný střih skrývá propracovanou vnitřní strukturu, díky která poskytne chodidlu dokonalou podporu. Extrémně lehká vroubkovaná podešev a voděodolná nylonová vrstva zajistí ty nejlepší technickéé vlastnosti proti vlhku, chladu, sněhu, ale i teplu (v létě). Pillow boot nabízejí samozřejmě unikátní a neoddiskutovatelný styl. Odrážejí v sobě všechny estetické kódy módního domu Louis Vuitton.

Těmi jsou

  • ikonický Monogram který oživuje podšívku
  • tkaničky s Monogramem v all over zpracování
  • horní část boty s elegantními iniciály Louis Vuitton

Nejen na zimu!

Pillow boot jsou extravagantní, jedineční a unikátní hybridní botky, které můžete onouvat po celý rok. Jak již bylo naznačeno výše, nylon vám poskytne ochranu před silným horkem okolo vás. Jsou to tudíž botky vhodné jak pro zimní, tak i letní sezónu.

K mání jsou rovnou ve třech odstínech

  • Bílé botky LV z nylonu
  • Černé botky LV z nylonu
  • Khaki botky LV z nylonu

Suma sumárum tyto botky, v nichž vaše nohy budou jako v bačkůrkách si zamilujete!

O značce Louis Vuitton

Již od roku 1854 přináší Louis Vuitton světu jedinečný design, v němž se snoubí inovace a styl s tou nejlepší kvalitou. Značka stále zůstává věrná odkazu svého zakladatele Louise Vuittona. Ten, díky svým praktickým a elegantním zavazadlům, taškám a doplňkům pro cestovatele je považován i za zakladatele filosofie ‚umění cestování‘. Již od dnů Louise Vuittona se s příběhem značky pojí odvaha. Věrna tomuto odkazu značka Louis Vuitton pravidelně zve architekty, umělce a designéry ke spolupráci na kolekcích ready-to-wear, bot, doplňků, hodinek, šperků a parfémů. Dokonalá kvalita produktů Louis Vuitton je důkazem péče, kterou značka věnuje řemeslnému zpracování.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Ultra moderna, nohy, zima, léto, Pilow Boot, Louis Vuitton