Spodnímu prádlu vládnou krajky a něžné tóny

Spodnímu prádlu vládnou krajky a něžné tóny

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Svěží jarní vánek přináší inovace a novinky i do sféry spodního prádla. Obzvláště ženy toto téma velmi zajímá. Co je pro letošní půli roku v kurzu?

Vůbec neuděláte chybu dámy, když sáhnete po něžných pastelových barvičkách a rovněž po smyslné a stále cool krajce – ta frčí jak v detailech, tak i celoplošně. A to v bílé, černé, jemné meruňkové a starorůžové barvě. Motivy šik kousků jsou krajkové nebo i květinové.

Hravost a romantika

S jarem často přichází hravá a romantická nálada, díky které více dbáme na to, co si vezmeme na sebe a většinou volíme i veselejší barvy. Základem každého outfitu je výběr spodního prádla, které by se rozhodně nemělo pod oblečením rýsovat.

To dobře padnoucí je základem

Mimoto by mělo být vkusné, pěkné, neseprané a sedět na těle jako druhá kůže. Těžko lze dosáhnout úspěšného dne s nepadnoucím prádlem, které vás tlačí nebo škrtí. No a zároveň by však mělo toto prádlo zvýraznit vaše přednosti. Každou ženu jistě potěší, když nový krajkový komplet zaujme i partnera.

Ve znamení krajky

Krajka nikdy nevyjde z módy a rozhodně by takový kousek neměl chybět ve vašem šatníku. Krajkové kombinace působí něžně i žensky a zároveň jsou velmi svůdné. Ty nejzajímavější kousky vás osloví zajímavými detaily, jako jsou propojená či překřížená ramínka v zadní části nebo kombinace více materiálů.

Nová kolekce značky KiK nabízí celou řadu spodního prádla, od košilek až pod celé sety, a to v trendy odstínech. A ceny? Více než příznivé – kalhotky od 55 Kč výše, podprsenky od 135 Kč výše, košilky od 200 Kč výše.

Líbí se vám kolekce KiK?

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: kolekce spodního prádla, KiK, dámské oblečení, dámské spodní prádlo