Stylově a pohodlně do školy i na hřiště

Stylově a pohodlně do školy i na hřiště

Kategorie: Džíny, Jeans, Rifle, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

I děti se chtějí líbit, a tak mnohdy řeší, co si vezmou na sebe více než jejich rodiče. Jak mladí pánové, tak i slečny si většinou pečlivě vybírají, co si obléknou – a nenechají si to od vás vymluvit. Oblečte je stylově a pohodlně do školy i na hřiště!

V KiKu totiž nyní najdete nové kolekce dětského oblečení. Dětská móda z aktuálních kolekcí je díky příjemnému materiálu a pohodlnému střihu vhodná jak do školy, tak i třeba na hřiště.

dětské zkrácené ponožky – 5 ks v balení za 79 Kčdětské zkrácené ponožky – 5 ks v balení za 79 Kč

K mání jsou cool a stylová chlapecká trička v mnoha pestrých barvách a potiscích, které se budou líbit všem rošťákům. Holčičky jistě zaujmou trendy a povedená trička s flirty, které se dokáží proměnit ve stylové nápisy.

dívčí tričko, šortky 139 Kč/kus a šaty za 189 Kčdívčí tričko, šortky 139 Kč/kus a šaty za 189 Kč

Nápisy všude kam se podíváte

Nápisy na nás útočí denně ze všech stran – jsou na autobusech, domech, plotech, prostě všude. A není tedy divu, že se dostaly i do módy. Pro kluky, které baví sporty a pohyb obecně, se skvěle hodí pohodlná trička se sportovními nápisy.

dětské zkrácené ponožky, balení pěti kusů za 79 Kčdětské zkrácené ponožky, balení pěti kusů za 79 Kč

V kombinaci s džínovými kalhotami jsou prima do školy, se šortkami zase kluci mohou vyrazit i na hřiště. Dívčí móda je naopak plná zdobných flitrů, které se promění v různé nápisy potom, co po nich přejedete rukou.

chapecké tričko i šortky za 139 Kč/kuschapecké tričko i šortky za 139 Kč/kus

Pohodlíčko i pro nožky

Pro pohodlí ve všech směrech nyní KiK nabízí i pestrý výběr ponožek, a to už od dětských až po dospělé velikosti. Dětem se jistě budou líbit ty s jejich oblíbenými hrdiny – myškou Minnie, Spidermanem či požárníkem Samem a mnoha dalšími.

chlapecké triko i tepláky za 139 Kč/kuschlapecké triko i tepláky za 139 Kč/kus

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: dětské oblečení, trička, džíny šortky, ponožky