Zpět do školy: na střední v nové kolekci od Pumy

Zpět do školy: na střední v nové kolekci od Pumy

Kategorie: Dámské oblečení, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Konec prázdnin je tu! A módní značky ani návrháři nezahálejí. V těchto dnech přichází s novinkou pro středoškoláky značka Puma, která ve spolupráci s umělkyní Sue Tsai z New Yorku vytvořila v pořadí již druhou kolekci originálního oblečení, bot i doplňků.

Puma si tentokrát vybrala koncept s názvem „Love 101", kterým chce lidem připomenout bláznivé vzpomínky na střední školu a na první lásky. A tak je kolekce s nadrámcovým i nadčasovým rozměrem – od nezapomenutelných vzpomínek až k nespoutané současnosti.

Nová barevná kolekce Puma x Sue Tsai

Kolekce nese nezaměnitelný umělecký rukopis Sue Tsai, jenž je plný roztomilých výšivek a potisků, které vám připomenou čas strávený ve školních lavicích.

Kolekce sama obsahuje několik párů originálních tenisek, jako jsou Puma Cali, Puma Aeon, Puma Nova, nebo Puma Basket, které jsou doplněny typickými barevnými liniemi, ručně kreslenými nápisy a barevnými abstrakcemi.

Spolupráce sporty značky a umělkyně zahrnuje i stylové mikiny, barevná trička, a dokonce i svetry a doplňky, jako jsou batoh, ledvinka nebo čepice.

Kdo je Sue Tsai?

Sue Tsai je umělkyně a designérka z New Yorku. Její odvážná práce odráží působivé prolínání umění, módy a popkultury. Jako umělkyně Sue pracuje s akrylem na plátně i se sochami v kombinovaných technikách. Její vizí je vytváření moderního umění s propojení stávajícího výtvarného umění ve světě, kde je nyní vše digitální.

Tvrdí, že umění může být pro každého, nově inspirovala generaci mladých sběratelů a ctižádostivých umělců. Její styl pop surrealismu pronikl do hudebního průmyslu a vytvořil významné spolupráce s hvězdami jako Rihanna, TI a Wale. Sue vystavovala svou práci nejen na prestižních celostátních výstavách, včetně Art Basel, ale mezinárodně na některých z největších akcí po celém světě, jako je Grand Prix Monako Formule 1.

Samotná značka Sue vedla k vyprodání pop-up obchodů na celostátní úrovni a k velmi úspěšné řadě zboží. Svou kreativní a jedinečnou estetiku využila také ke spolupráci s významnými značkami při navrhování produktů i při kurátorských akcích.

Sue Tsai pokračuje v rozkvětu v kreativním centru pozornosti nejen jako umělec a designér, ale i jako inspirace pro začínající a začínající mladé profesionály, to vše při změně kultury umění generace.

Vybrané produkty kolekce Puma x Sue Tsai jsou dostupné od konce srpna 2019 na Puma.com a u prodejců Queens, Vemzu, Shooos, Urban Store, Espace a Top4Lifestyle.

Zdroj foto: Puma

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: nová kolekce, barevná kolekce, Puma x Sue Tsai, značkové oblečení