Buďte aktivní za každého počasí

Buďte aktivní za každého počasí

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo, Legíny, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Cvičení a zdravý životní styl, to jsou dvě věci, které si nejčastěji dáváme především jako novoroční předsevzetí. A mnohým moc dlouho nevydrží. Přitom stačí k posílení imunity i jen půlhodinka venku – třeba jen procházka, nebo nordic walking s holemi, případně svižná chůze nebo lehký běh. Buďte aktivní za každého počasí!

Zkuste se hýbat a zamiřte do posilovny nebo na lekci jógy. Ideálem je ale pohyb venku a za každého počasí – stačí dodržovat jen několik pravidel a venku se dá hýbat a sportovat za jakéhokoliv počasí.

flísvá bunda 279 Kč a legíny 279 Kčflísvá bunda 279 Kč a legíny 279 Kč

Rozhodnutí je těžké

Už samotné rozhodnutí začít cvičit mnohdy není jednoduché. Odolat různým dobrotám a sladkostem je často opravdu těžké. Nejlepší je proto nastavit si pravidelný režim nejen ve stravování, ale i ve sportu.

triko za 139 Kč a legíny za 279 Kčtriko za 139 Kč a legíny za 279 Kč

Je také důležité tuto rutinu jednou za čas obměnit, abyste si nadále udržovali motivaci. Pokud ji však potřebujete ještě posílit, běžte si vybrat nějaké prima sportovní kousky do KiK a rázem se vám chuť do pohybu a sportování navýší.

opasek na běhání za 79 Kčopasek na běhání za 79 Kč

Nejen oblečení

V obchodním řetězci Kik najdete nejen stykové kousky z příjemných a prodyšných materiálů, ale i za velmi příjemné ceny. Vedle sportovního oblečení najdete v KiKu i celou řadu pomocníků, díky kterým bude cvičení nejen příjemnější, ale také jednodušší.

sportovní lahve za 79 Kč kussportovní lahve za 79 Kč kus

Využít můžete třeba praktickou lahev na vodu nebo šikovnou kapsičku na drobnosti, kterou si jednoduše připnete kolem pasu. Svoje výkony a zlepšení můžete sledovat prostřednictvím chytrých fitness hodinek.

Bluetooth sluchátka za 429 KčBluetooth sluchátka za 429 Kč

Pokud při cvičení rádi posloucháte hudbu, můžete sáhnout po bluetooth sluchátkách, která jsou pro sportovní aktivity přímo určená. Mobil jednoduše uložíte do obalu, který lze snadno připnout na paži, a můžete vyrazit!

  • Úvodní foto: dívčí podprsenka za 139 Kč, legíny za 139 Kč
  • Zdroj foto: KiK
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: sportovní oblečení, dámské sportovní oblečení, sport, pohyb, počasí, legíny, bundy, spodní prádlo