Nezbytný, a nejen letní doplněk: sluneční brýle

Nezbytný, a nejen letní doplněk: sluneční brýle

Kategorie: Brýle, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Slunečné dny se stále prohlubují a jsou četnější. Je to známka toho, že se blíží léto. A nejen v něm, ale již nyní jsou nezbytným doplňkem každého outfitu kvalitní a dobré sluneční brýle. Máte takové?

Kvalitní sluneční brýle jsou totiž doslova klíčovým doplňkem outfitu a zároveň jeho nezbytnou součástí. Obzvláště pak v letních dnech vhodně zvolené brýle orámují obličej a chrání před nadměrným slunečním zářením.

Pokud hledáte nějaké nové, či uvažujete o dokoupení dalších slunečních brýlí, vybírejte z našich tipů z e-shopu Queens.cz. V nabídce naleznete i sluneční brýle značek Jeepers Peepers, Komono, MD, Urban Classics nebo Vans. Vyberete si?

Jeepers Peepers Grey Tort BlueLens SunglassesJeepers Peepers Grey Tort BlueLens Sunglasses

Jeepers Peepers Grey Tort BlueLens Sunglasses

Masivní a zajímavé, mírně hranaté obroučky mají sluneční brýle od značky Jeepers Peepers v šedivém mramorovém provedení s modrými skly. Brýle jsou dodávány s bílým obalem. Cena slunečních brýlí činí 559 Kč.

Urban Classics Sunglasses Cypress 3-PackUrban Classics Sunglasses Cypress 3-Pack

Urban Classics Sunglasses Cypress 3-Pack

Hned trojku brýlí proti slunci dostanete od značky Urban Classics. Trio pojmenované Sunglasses Cypress 3-Pack má černá skla a vždy jinak barevné obroučky, protože sada obsahuje brýle s černými, světle šedivými a žlutými obroučkami. Trio vás vyjde na 599 Kč.

Vans WM Hip Cat SunglassesVans WM Hip Cat Sunglasses

Vans WM Hip Cat Sunglasses

Jemné jsou brýle značky Vans s názvem WM Hip Cat Sunglasses ve světle růžových obroučkách s černými skly a decentními postranními logy. Cool kousek vás vyjde na pouhých 399 Kč.

MD Sunglasses FlowerMD Sunglasses Flower

MD Sunglasses Flower

Klasické Beatlesovské stylovky, to jsou sluneční brýle od značky MD v cool kulatém provedení se zlatými obroučkami a jemně šedivými skly. MD Sunglasses Flower mají cenovku 799 Kč.

Komono AlinaKomono Alina

Komono Alina

Elegantní sluneční brýle od značky Komono s pojmenováním Alina v černém provedení s hnědými skly vás zaujmou na první pohled nezvyklým oválným tvarem. Součástí balení je pouzdro a hadřík na brýle, vše za cenu 840 Kč z původních 1 299 Kč.

Sponzorované odkazy



Štítky: sluneční brýle, Queens.cz, značkové brýle, značkové sluneční brýle