Nádherné doplňky z vás udělají skutečnou dámu

Nádherné doplňky z vás udělají skutečnou dámu

Kategorie: Šperky

Každá žena si přeje být alespoň tu a tam dámou, která nezůstane ve společnosti bez povšimnutí. K tomu, abyste tohoto docílila, je důležité nejen krásně se obléknout, vytvořit dokonalý účes, ale také použít šperky a doplňky, které celému vzhledu dodají ten správný dojem. Není to těžké, stačí vědět, po čem sáhnout.

Vsaďte na diamantové šperky

Náramek s brilianty, foto: klenotyaurum.czNáramek s brilianty, foto: klenotyaurum.cz

I když jde o nákladnější typ šperků, neměly by ve šperkovnici žádné ženy chybět. Jsou jedinečné, na první pohled zaujmou a vyberete-li správný model, hodí se nejen pro dámy v letech, ale i slečny a ženy ve středním věku. Oblékáte-li se do společenských šatů s výstřihem, skvěle se k nim budou hodit elegantní diamantové náhrdelníky. Starší ženy si mohou dovolit honosně zdobené typy, které podtrhnou váženost své nositelky. Naopak u mladé slečny by mohl takový šperk působit těžce, pro tu bude vhodnější náhrdelník jednoduchý, s jemným přívěškem, který však bude díky třpytu kamenů nepřehlédnutelný.

Jestliže se oblékáte do šatů, jež mají stojáček nebo jsou na prsou zdobené, náhrdelník by se s nimi mohl „bít“. Tady je lepší vsadit na zajímavé diamantové náramky. Máte-li rády netradiční kousky, líbit by se vám mohl např. náramek tvořený saténovou šňůrkou v růžové, modré či třeba červené barvě, k níž je uprostřed připevněna ozdoba z bílého zlata oživená jedinečným briliantem. Jste naopak pro něco klasického? Tak to by se vám mohl líbit náramek, který tvoří bílé zlato, brilianty a další drahé kameny, např. červené rubíny.

Záležet si dejte i na dalších doplňcích

K šatům bezesporu potřebujeme kabelku. Společenské šaty si žádají dámské kabelky v menším provedení, tzv. psaníčka či jiné malé typy. Kabelky mohou být decentní, zvláště, jsou-li zdobené šaty, ale i lesklé, poseté kamínky, s ozdobným zapínáním nebo visící na třpytivém dlouhém řetízku, jestliže jsou šaty jednoduché, nezdobené. Pamatujete na to, že zdobené či lesklé by mělo být jedno, nebo druhé, tedy šaty, nebo doplňky.

Croosbody kabelka Pierre Cardin 7520 JULY03, foto: panskaelegancia.skCroosbody kabelka Pierre Cardin 7520 JULY03, foto: panskaelegancia.sk

Než vyrazíte do společnosti, pečlivě si promyslete, co si obléknete a jaké doplňky vás budou zdobit. Jak se říká, kdo je připraven, není zaskočen. S trochou snahy se vám jistě podaří docílit vzhledu skutečné dámy.