Levis Give Better: za lepší dárky po celý rok

Levis Give Better: za lepší dárky po celý rok

Kategorie: Dámské oblečení, Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Originální Give Better jsme hezky počeštili na „kampaň“ Za lepší dárky. Proč? Protože každé jedno naše i vaše rozhodnutí má měřitelný dopad na svět okolo nás. Snižovat svůj negativní dopad a vliv na planetu Zemi můžete i nyní – během Vánoc, ale zároveň nejen o nich a po celý rok.

Inspirujte se k pořizování a nákupu dárků i potřebného oblečení a věcí po celý rok obnovou. Zapřemýšlejte. O čem? Nejen o tom, co kdo má rád a co mu pořídit a co je zapotřebí (k svátku, narozeninám, k výročí, k doplnění šatníku) ale k tomu zapojte ještě téma udržitelnosti.

LeviLevi's ® Reversible Sherpa Coat

Levi's ® Reversible Sherpa Coat

Dámský dlouhý bavlněný kabát od značky Levi´s ve světle modré džínovině je po celé délce podšitý Sherpou. Takže zajistí teplo a pohodlí i v chladnějších měsících. Navíc je kabát oboustranný. Vyjde na 4 599 Kč.

Věci s přidanou hodnotou

O udržitelnost a minimální dopad na Zemi se musí postarat každý z nás. Například tím, že budete dávat jen takové dárky, a kupovat si věci, které něco vydrží. Tedy věci a kousky kvalitní a nadčasové. Nejen trendy a cool, nebo ryze módní. Takové věci, které lidé potřebují a chtějí, jež jim i vám vydrží dlouhá léta a ne něco, co si obléknou jen jednou. Nebo něco, co by museli vracet.

LeviLevi's ® W New Heritage Cord Trucker iced

Levi's ® W New Heritage Cord Trucker iced

Levis bunda se zapínáním na patentky, s kapsami na hrudi na patentky, s manžetami a lemem a s polyesterovou podšívkou. Cena 3 899 Kč.

Udržitelnost je nadčasová

Udržitelný přístup je hlavní myšlenkou celé zimní kolekce značky Levis. V době klimatických změn a postupně mizejících zdrojů je prvořadé zavádění odpovědných, etických pracovních a environmentálních postupů – už si nemusíte vybírat mezi stylem a udržitelností. Značka Levis stále více využívá recyklované nebo nové inovativní materiály.

LeviLevi's ® W 2020 Hoodie

Levi's ® W 2020 Hoodie

Olivová dámská mikina značky Levis s kapucí se stahovací šňůrkou, klokaní kapsou a elastickými manžetami a lemem. Mikina vyrobená ze 100% bavlny vyjde na 1 999 Kč.

Například revoluční tzv. bavlnizované konopí – tedy konopné vlákno, které je upravené tak, aby vypadalo a bylo na omak k nerozeznání od tradiční bavlny. Nebo řadu nových tkanin Sustainably Soft, tedy přátelských vůči udržitelnosti, vytvořených pomocí technologií Tencel™ Lyocell a EcoVero. A samozřejmě recyklované materiály, a to jak přírodní, např. bavlna, tak umělé jako polyester.

LeviLevi's ® Crew Rib Sweater

Levi's ® Crew Rib Sweater

Černý dámský přiléhavý crewneck od značky Levis s decentním logem na hrudi za 1799 Kč.

Vydrží dlouho

Dárky a kousky od značky Levis vám i obdarovaným vydrží věky. Jsou udržitelné, nadčasové a vyrobené tak, aby reálně dlouho vydržely. Například kultovní džíska, kterou miluje snad každý. Je to nejlepší dárek od roku 1967, kdy se tento design zrodil. Nosí ji všichni, od farmářů až po rockové star, a je součástí šatníků celých generací.

LeviLevi's ® LS Graphic Tee

Levi's ® LS Graphic Tee

Bílé pánské tričko s dlouhými rukávy od značky Levis s červeným logem na hrudi je ze 100% bavlny a vyjde na 999 Kč.

Tato kultovní denim bunda může být zateplená šerpa, ovesized nebo klasická. Zkrátka je to styl pro všechny členy rodiny včetně dětí. A detaily jako jsou nášivky, cvoky, vyšité monogramy a další každé jedné bundě dodají jedinečnost nebo vytvoří unikátní osobní dárek. A můžete ji různě a variabilně vrstvit, stejně jako spoustu dalších kousků značky Levis – svetry, mikiny, trička… Darovat však můžete i různé doplňky značky Levis jako jsou šály, čepice, tašky nebo batohy, ty jsou například z recyklovaných lahví. Takové dárky dodají nejen styl, ale i dobrý pocit. Prostě…za lepší dárky a kousky po celý rok!

Zdroj foto: Queens.cz, Levis

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Levis, značka Levis, udržitelné oblečení, doplňky