Cool kousky pro těhulky

Cool kousky pro těhulky

Kategorie: Dámské oblečení, Legíny, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka

Sponzorované odkazy

Čekáte miminko, nebo znáte nějakou nastávající maminku? Určitě by vám nebo jí přišlo vhod pohodlné a funkční oblečení. Co takhle legíny a trika od české značka Pura Vida?

Proč? Protože nejbarevnější těhotenské legíny na trhu nabízí česká značka Pura Vida. A nejen legíny, i trika a tuniky či spodní prádlo. Vše veselé, barevné a vysoce kvalitní – zpracováním i materiálem.

Nový život

Každá nastávající maminka je nádherná, a když se oblékne do barevných legín, je ještě o kus krásnější! Česká značka Pura Vida nabízí legíny rozličných vzorů, a navíc také v zateplené variantě. Těhotenské legíny jsou bezpečné a slouží jako příjemná podpora, která bříško podrží, ale zároveň na něj netlačí.

Z návrhů Petruccye

Navrhla je a nakreslila brněnská umělkyně Petruccya a ušily české švadlenky. Jako správné sportovní legíny jsou z kvalitního rychleschnoucího materiálu, mají zvýšený pas přes celé bříško a prodlouženou délku. Některé kousky navíc vyrábíme v limitovaných kolekcích, a tak je nebude mít každá druhá těhulka.

Pro četné příležitosti

Na jógu, procházky, domácí povinnosti, domácí pohodu, k dětem a samozřejmě na domácí lenošení. V barevných těhotenských legínách Pura Vida můžete třeba cvičit jógu, chodit na procházky, na schůzky, ale i odpočívat. Když k nim přihodíte šaty nebo tuniku, budete mít dokonalý outfit.

Další cool kousky najdete na webu PuraVida.

Zdroj foto: Pura Vida

Sponzorované odkazy



Štítky: PuraVida, těhotenské legíny