Tipy na Valentýna i pro osamělé: single Valentýn je taky fajn!

Tipy na Valentýna i pro osamělé: single Valentýn je taky fajn!

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské spodní prádlo, Legíny, Oblečení – eshopy, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Valentýn za dveřmi: pánové, čím uděláte radost svým drahým polovičkám? Dámy, čím se obdarujete samy?

Valentýn je svátek lásky, sice není až tak český, ale zato hodně oblíbený. Pokud stále tápete, čím obdarovat svoji milou, máme pro vás pánové několik cool tipů.

Co jistě potěší?

Čokoláda, bonboniéra, kytka, šperk, anebo cokoli od značky Pura Vida! A že jsou to stylové kousky jako vyšité přímo pro Valentýna. Pura Vida nabízí pro vaše drahé legíny, mikiny, podprsenky, tílka či tuniky. Zn. růžové barvě se meze nekladou! Protože červená a růžová jsou znakem Valentýna a barvy lásky.

Pánové…

Rádi byste letos o svátku zamilovaných potěšili svoji drahou polovičku něčím opravdu originálním, ale klasické kýče nemůžete ani vidět? Tak pak je tato nabídka české značky Pura Vida přesně pro vás.

Praktické a pohodlné kousky

Jsou to veskrze praktické a přitom originální kousky, příjemně pohodlné a stylové ke každodennímu nošení. Nabídka Pura Vida zahrnuje jedinečné módní kousky pro ženy, od ikonických legín (včetně těhotenských) přes trika, mikiny, tuniky, tílka či podprsenky až po doplňky jako nástěnné plakáty.

Růžová i červená to může být…

Pro příležitosti jako Valentýn jsou součástí nabídky Pura Vida i krásné kousky v růžových odstínech či s motivy srdíček. Jak říká zakladatelka a designérka Pura Vida Petruccya (Petra Bartoňková): „Jedním z našich velkých přání je, abychom opatrovali a oslavovali lásku každý den v roce. A vše samozřejmě začíná u lásky sama k sobě.“

Dámy udělejte si singl Valentýna

Takže dámy, jste li samy (nebo i když nejste), udělejte si Single Valentýna! Prostě obdarujte samu sebe – láska k sobě je přece v pořádku a potěšit se něčím pěkným také.

Zdroj foto: Pura Vida

Zdroj foto: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Pura Vida, Valentýn, mikina, legíny, tunika, podprsenka, sportovní,