Jaro je tu: vytáhněte sukně ze šatníků!

Jaro je tu: vytáhněte sukně ze šatníků!

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty

Sponzorované odkazy

Sukně je v dámském šatníku nezbytnou proprietou. I letos jsou sukně v kurzu a díky módním trendům opět malinko jiné. Sportovní sukně jsou dnes velmi oblíbené u žen napříč generacemi. Zkusíte si vybrat nějakou i vy?

Na e-shopu Queens.cz se značkovou stretwear módou najdete velkou náloži inspirací, co dnes je v kurzu. Vybrali jsme několik sukní, které stojí za povšimnutí.

Reebok Classics W Skirt

Novinkou je na Queens.cz tato černá dámská sukně od značky Reebok s pojmenováním Classics W Skirt s jemným černým logem na spodní části. Sukně má dvě boční kapsy na ruce, boční rozparek a pohodlnou pružnou gumu v pase. Je v délce midi. Polyesterová sukně vás vyjde na 949 Kč.

Nike W NSW Swoosh Skirt

Velmi příjemně se bude nosit dámská mini sukně od značky Nike s pojmenováním W NSW Swoosh Skirt. Sukně má pohodlný pružný pas, dvě boční kapsy na ruce a praktické postranní nakládané kapsičky na sukni. Vše doplňuje decentní logo a příjemná starorůžová barvička. Sukně stojí 1 119 Kč.

CALVIN KLEIN JEANS W High Rise Mini Skirt

Tmavě modrá dámská jeans sukně od značky Calvin Klein Jeasn s pojmenováním W High Rise Mini Skirt je synonymem denimové módy v novém hávu. Sukně má zajímavé šněrování namísto zipu a klasický střih s dvěma vnitřními kapsami vepředu a dvěma našitými vzadu. Sukně je ve slevě a vyjde vás na 1 150 Kč.

WOOD WOOD Annika Skirt

Cool sportovní dámská sukně v olivové barvě od značky Wood Wood se celozapínáním na zip a velkými kapsami uzavíratelnými rovněž na zip je vyrobena ze 100% bavlny, a po slevě stojí 1 450 Kč. Velmi příjemný kousek!

Patagonia W's Kamala Midi Skirt

A na závěr perlička v podobě 2 v 1. Ryze letní sukně v maxi délce, ve světle modrém provedení se může v mžiku změnit na sexy letní šaty. Pruhovaná dámská dlouhá sukně je vyrobena ze směsi 55 % bavlny,41 % viskozy a 4 % elastanu. Vyjde vás na 1 230 Kč.

Nevybrali jste si? Navadí! Mrkněte na Queens.cz a vyberte si tam!

Sponzorované odkazy



Štítky: dámské sukně, sukně, mini, maxi, midi, Queens.cz