Přivítejte léto udržitelně a stylově s cool kousky od Circlle

Přivítejte léto udržitelně a stylově s cool kousky od Circlle

Kategorie: Dámské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

*Lokální, udržitelná a etická značka Circlle představuje nový kousek, kterým rozšiřuje své portfolio. Maya, Alina a Bree vám nesmí doma v šatníku chybět! *

Cool kousky jsou bikershorts Maya, což jsou vysoké šortky přicházející v recyklovaných materiálech a nadčasovém designu. Novinkou jsou také kratší šortky Alina a zcela nová sportovní podprsenka Bree. Vše v nesmrtelné klasické černé Nero barvě.

Kraťasy byly u značky zákazníky velmi dlouho poptávány. Po náročných přípravách udržitelné výroby nyní značka své příznivce mile překvapila.

Vybavte se na léto udržitelně se značkou Circlle

  • s novými šortkami Alina v kratší variantě
  • praktickými bikershorts Maya v delším střihu
  • klasickou podprsenkou Bree

Maya

Bikershorts Maya jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů a přichází v nesmrtelné černé barvě Nero. Maya mají vysoký pas a minimalistický design, a díky tomu se hodí na jakýkoliv sport, ale i ke stylovému outfitu do města.

Alina

Kratší šortky Alina jsou velmi praktické při sportování v horkých letních dnech. Díky nim vás v pohybu nezadrží ani vysoké teploty.

Bree

Sportovní podprsenka Bree v barvě Nero je výjimečná svým výřezem na zádech a komfortními širokými ramínky a páskem pod prsy pro bezpečí při každém pohybu.

Nové letní kousky jsou k dispozici od konce června 2021 na webových stránkách Circlle. Udělejte krok s ohledem na naši planetu a navštivte Circlle.cz!

Zdroj foto: Circlle

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: kolekce, Circlle, dámské oblečení, značka Circlle