Jedinečná podzimní kolekce Sisley 2012 / Dámské oblečení

Jedinečná podzimní kolekce Sisley 2012 / Dámské oblečení

Kategorie: Dámské oblečení, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Chcete aby vám tuto sezónu bylo teplíčko, ale zároveň vypadat módně a stylově? Není problém! Nová podzimní kolekce francouzské značky Sisley vás nadchne!

Módní značka Sisley vám pravidelně přináší originální kolekce již od roku 1974, kdy se stala součástí Benetton Group. Ve své pravidelné nabídce, ale nemá jen oblečení, ale také doplňky a kosmetiku. I když je to taková světově uznávaná značka, i v České republice má svoje zastoupení v podobě oficiálního obchodu v Brně nebo v obchodech United Colors of Benetton.

Sisley podzim 2012

A co všechno tato podzimní kolekce nabízí? Jedinečné spojení městského stylu s nádechem grunge a retro 60. let. Kolekce je bohatá na módní pastelové odstíny a originálních materiálech s texturami. V kolekci samozřejmě nesmí chybět pletené svetříky, vestičky a další úpletové módní kousky pro váš komfort a hřejivý pocit. Vekou roli hrají ale také kousky z kůže, lehké a průsvitné materiály nebo kousky s vysokým leskem.

S touto kolekcí dokonale ukážete svojí jedinečnost a šmrnc. Staňte se královnou podzimních chodníků!

Zdroj: ThinkStock, www.benettongroup.com/media-press/

Sponzorované odkazy



Štítky: Sisley úpletové oblečení, Sisley kožené oblečení, Sisley, Sisley podzim/zima 2012/2013, Sisley nová kolekce, Sisley podzimní kolekce