Jak být na podzim in?

Jak být na podzim in?

Kategorie: Dámské oblečení, Svetry, mikiny

Sponzorované odkazy

Chcete vypadat dobře v každé situaci, za každého počasí i v každém ročním období? Až si budete pořizovat oblečení na podzim, musíte se vyvarovat pár chyb, které by mohly váš podzimní outfit zkazit. Jak tedy na to?

Uvědomte si, že je podzim

První, co si musíte uvědomit je, že je prostě podzim. Květované šaty na ramínka nebo sandály jsou opravdu mimo, a to i když zrovna vysvitne na pár hodin sluníčko. Samozřejmě, že šatů se vzdávat nemusíte na podzim ani v zimě (o tom si můžete přečíst zde), ale vyloženě letním potiskům se vyhněte.

kožené aplikace vypadají skvěle; zdroj: tyyli.czkožené aplikace vypadají skvěle; zdroj: tyyli.cz

Nebraňte se kůži nebo kožence

K podzimu se tyto materiály opravdu hodí. Nemusíte být oblečená celá v kůži, ale zkuste třeba klasický křivák. Pokud si opravdu nejste jistá, že jste ten správný typ pro kožené oblečení, pořiďte si třeba jen svetřík s koženými aplikacemi (kožená ramena).

Nebojte se vybočit z řady

Některé ženy mají pocit, že k podzimu se hodí jen černé boty. To je naprostý nesmysl. Zkuste béžový semiš, hnědou nebo vínovou kůži a nebo si pořiďte klidně metalické obutí. Na ulici vás rozhodně nikdo nepřehlédne.

metalická obuv; zdroj: shoe-shop.czmetalická obuv; zdroj: shoe-shop.cz

Vrstvení vypadá dobře a navíc budete v teple

Přes tílko navléknete triko s výstřihem, které tílko částečně odhalí. Přes to kardigan a navrch ještě oversize svetr. Zní to možná trochu přeplácaně, ale zkuste to. Uvidíte, že vrstvení může vypadat opravdu dobře.

Prohlédněte kousky z minulého roku

I tam určitě najdete něco, co se dá ještě použít. Ale pozor! Pokud jste za poslední rok ztloustla nebo zhubla a kousky vám nesedí – nenoste je. V tomto případě musíte investovat do nových kousků. Ale třeba vám ty z minulého roku padnou zase ten příští.

průsvitný deštník je letos in; zdroj: tyyli.czprůsvitný deštník je letos in; zdroj: tyyli.cz

Nezapomeňte na deštník

Deštník není jen obranou proti dešti, ale i módní doplněk. Nejedná se o drahou záležitost, takže si jich klidně můžete pořídit několik a kombinovat tak, aby se vám hodil ke zbytku outfitu.

Úvodní obrázek: Vladimir Pustovit/flickr.com

Sponzorované odkazy



Štítky: podzim móda, podzim 2014