Zkuste doladit svůj look do dokonalosti s Converse Renew pro podzim 2021

Zkuste doladit svůj look do dokonalosti s Converse Renew pro podzim 2021

Kategorie: Dámské boty, Letní boty, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Jistě uznáte že k módnímu a trendy outfitu patří i obuv. Botky a doplňky jsou takovou tečou celého looku. A dnešní doba zní ve znamení udržitelnosti, tak proč k ní nemít blíže i na nohách?

Jak? Díky řadě Converse Renew, která přináší nové, řemeslně perfektně zpracované, boty ze 100% recyklovaného materiálu. Iniciativu Renew založil Converse v roce 2017 a od té doby posouvá možnosti udržitelných materiálů stále dále.

Od úpletu k zero waste

Naposledy představil inovativní úpletovou techniku, která povznesla klasické Converse plátěnky do prodyšnější a snadno nazouvací moderní boty. Modely jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů a usilují o snížení uhlíkové stopy.

Renew Crater Knit

Typická je pro modely Renew výrazná podrážka, na které je na první pohled vidět, že vznikla z 10 % z gumového odpadu z běžné výroby. To vše platí i pro novou sezónu, která znamená další krok směrem k lepšímu využití textilního a výrobního odpadu.

Renew Found Hero

S Converse Renew tak nemusíte slevit ze svých hodnot na úkor pohodlí, ani ze svého vkusu. Čistý minimalistický design nové podzimní kolekce pracuje s ikonickou botou Chuck 70 a hraje si s průsvitně kontrastními barvami, příjemnou tonalitou a barevným laděním, díky kterému nemusíte dělat žádné kompromisy, co se vašeho stylu týče. Nebo vůči planetě.

Renew Chuck 70

Zero waste Chuck 70

Klasické Chuck 70 jsou ze 100% recyklovaného plátna. V podrážce navíc působivě prosvítají zbytky textilií z výroby, které taky nevyšly nazmar. Z odpadu se tak stává součást sofistikované streetwear obuvi. Uhlazený design si hraje s černobílou, kterou rozděluje chladná modř, ladící s podrážkou. Design inspirovaný 90. lety.

Renew Chuck 70 Knit

Chuck 70 Knit

Dále najdete v sezónní řadě i model Chuck 70 Knit z recyklovaného úpletu ve dvou barevných variantách a model Converse Crater, pro jehož výrobu byl použit inovativní materiál v podobě kráterové pěny, která celou botu odlehčí.

Renew Runstar Hiker Crater

Runstar Hiker Crater

Třešničkou na dortu je v Renew řadě Runstar Hiker Crater, který představuje typickou podrážku v recyklované podobě, která je na první pohled rozeznatelná podle svého vzoru. Ten je charakteristický pro Renew modely.

Kolekce tenisek Converse je k dostání u vybraných prodejců. Více o aktuálních kolekcích Converse – http://www.conversecz.com.

Zdroj foto: Converse

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: Converse, podzim 2021, obuv, tenisky,