Mějte krásný podzim v zemitých i sytých barvách

Mějte krásný podzim v zemitých i sytých barvách

Kategorie: Dámské oblečení, Dámské šaty, Svetry, mikiny, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Podzim je krásný a jeho barvy dýchají pohodou. Přeneste je do svého šatníku a užijte si krásný podzim v podzimních barvách!

Pro milovníky módy je to čas hojnosti. Podzim hýří všemi barvami, které můžete krásně a efektivně nakombinovat, jak je vám libo. Oblíbené jsou šaty nebo sukně s teplejšími kousky jako jsou vlněné kabáty, trendy vesty nebo příjemné mikiny.

Přinášíme vám inspiraci na poslední dny babího léta a podzimu. Ten vnese do vašeho looku hravost a styl.

Dámská fialová vesta Sam 73 za 909 Kč; Dámský maskáčový kabát, Sam 73 za 1 259 Kč

Zachumlejte se – vesta či kabát je to pravé ořechové

Opět jsou na výsluní vesty ve všech podobách. Patří k praktickým, a přesto stylovým kouskům chladnějšího počasí. S příchodem podzimních kolekcí roku 2021 je většina návrhářů vybavila zateplením a midi délku v dobře kombinovatelných barvách. Pokud nejste „vestoví“ nezoufejte, na své si letos přijdou i milovníci kabátů. Oblíbené jsou v nich zůstávají přírodní zemité tóny i syté barvy.

Hořčicová sukně, Sam 73 za 489 Kč; Mikinové šaty, Sam 73 za 909 Kč

Must have letošního podzimu? Mikinové šaty a sukně!

Nevíte jak a čím oživit šatník? Nešlápnete vedle, když si pořídíte mikinové šaty nebo sukni. Jsou pohodlné, příjemné, měkké, a stylové. K mání jsou v mnoha barvách a stylech, s kapucí či bez. Které budou ty vaše?

Nesmí chybět mikina a svetr

Protože po ránu teploty klesají k nule, vyzkoušejte kouzlo vrstvení. Od věci tak nebude ani příjemná halenka, svetr nebo mikina, kterou během odpoledne můžete rozepnout, vykasat, popřípadě zcela sundat. Nebojte se výrazných barev, nápisů nebo geometrických vzorů. Naopak si dávejte pozor na některé oversized věci. Přestože jsou stále v kurzu, některým typům postavy nesvědčí a mohou způsobit víc škody než užitku.

Dámské mikinové šaty Ilmare, Sam 73 za 839 Kč; Sportovní mikinové šaty Nike, Hervis za 1 499 Kč

Využijte podzimní slevy

Podzimní slevy, akce a výhodné nabídky zamířily do celé řady obchodů i na e-shopy. Kupříkladu Hervis Sports na některé značky nabízí dodatečnou slevu 20 % se slevovým kódem “HERVIS20”, na e-shopu SAM 73 můžete pořídit výhodně mnohé podzimní kousky.

Zdroj foto a info: Emma Prokopcová, Sabina Prokopcová

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: podzim, barvy podzimu, dámské podzimní oblečení, dámské oblečení, oblečení