Buďte stylová za pár kaček i v chladném počasí: s KiK je to možné!

Buďte stylová za pár kaček i v chladném počasí: s KiK je to možné!

Kategorie: Čepice, klobouky, Dámské oblečení, Džíny, Jeans, Rifle, Šály, rukavice, čepice, Svetry, mikiny

Sponzorované odkazy

Podzim se ohlásil v plné síle a na záda mu mocně dýchá zima. Teploměr často ukazuje hodnoty okolo nuly. Jak se obléci, abyste byly v teple i v tomto počasí?

Vrstvěte, je to cool

Oblékejte více vrstev, aby vás před chladným počasím uchránily. A jak si vybrat správné kousky, abyste neprochladli a zároveň vypadali stylově? V KiKu nyní najdete pestrou nabídku hřejivé dámské módy, která nejen pěkně vypadá, ale zároveň vás udrží v teple.

bunda 349 Kč a pulovr 199 Kč

Krok první: Jednoduchý základ

Módní trendy na podzim a zimu se letos sice nesou v jasnějších a zářivějších barvách, ale n to pozor! Dejte pozor, abyste to s kombinováním různých barev a materiálů nepřeháněly. Základní kousky oblečení jako je pulovr nebo džíny vyberte v tlumenějších a neutrálnějších barvách a doplnit je pak můžeme třeba o bundu ve výraznějším odstínu.

džíny za 139 Kč a kalhoty za 229 Kč

Krok druhý: Doplňky v sytějších i veselých barvách

Vneste do svého looku kreativitu a osobitost! Stačí do outfit zvolit doplňky v pestřejších i sytějších barvičkách. Pokud nejste fanoušky čepic, můžete sáhnout po trendy čelenkách, díky kterým budou vaše uši v teple, ale zároveň si nezničíte svůj účes. Při prvních mrazech se vám budou určitě hodit také hřejivé rukavice, šál a nákrčníky.

čepice a nákrčník za 79 Kč/kus

Krok třetí: Pevné boty a teplé ponožky

K looku do chladu patří i pevná a třeba i zateplená obuv. Zateplen bot můžete nahradit vrstvením ponožek – základem jsou klasické a na ně natáhněte teplé zimních (froté, mikrovlákno, termo). Určitě by ale vaše botky měly být minimálně kotníkové a určitě nepromokavé. Protože chlad je nejhorší od nohou. Kdy nejsou nohy v teple, trpí celé tělo.

čelenka za 79 Kč a rukavice za 25 Kč

A pokud máte v oblibě legíny (ideálně v tomto období zateplené) natáhněte přes ně na kotníky a lýtka návleky nebo podkolenky, které jemně shrňte směrem dolů k botám. Budete cool a nohy zároveň v teple.

  • Zdroj foto a info: KiK; Veronika Jíšová
  • Úvodní foto: tepláky za 159 Kč a pulovr za 229 Kč
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: podzim, dámské oblečení, KiK,