Vyzkoušejte kousky od Noisy May! Je to nový Brand na Queens.cz

Vyzkoušejte kousky od Noisy May! Je to nový Brand na Queens.cz

Kategorie: Dámské oblečení, Topy, trička, tílka, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Vyzkoušejte novinku e-shopu Queens.cz, kterou je nová značka v repertoáru obchodu. Není jí nikdo menší, než severská Noisy May.

Značka Nosiy May pochází ze Skandinávie, kde vznikla na popud několika módních nadšenců roku 2013. Transfor­movali ta svoji vášeň pro denim do cool kousků oblečení pro podobně smýšlející lidičky.

Černé dámské elegantní šaty s kapucí Noisy May NMHelene L/S Sweat Dress BG Noos vyjdou na 1 099 Kč.

Výsledkem byla módní značka Noisy May, která je den již nejen ideální svým pojetím pro mladé a dynamické osoby a ženy, ale dnes ji nosí i střední a starší generace. Důvodem je pohodlí, uvolněnost a pohodový styl.

Černé kalhoty Noisy May NMSEJLA NW Cargo Legging jsou novinkou za 999 Kč.

Trendy móda

Hledáte-li tedy trendy a pohodové kousky, sáhněte právě po značce Noisy May. Její módní styl je nadčasově moderní, s originálními a precizními střihy, které lahodí každé postavě.

Černá dámská bunda Noisy May NMRollo L/S Jacket Noos je k mání za cenu 1 499 Kč.

Denimová obsese

Dá se říci, že skandinávská značka Noisy May trpí džínovou obsesí. Denim u ní najdete všude. A dokáže vám sním nabídnout takové množství různých džínových variací, že si z jejich kousků ani nestíháme vybírat.

Kromě kalhot všemožných střihů jsou to džínové bundy, košile nebo třeba šaty. Značka ale i přes svou téměř chorobnou lásku k denimu moc dobře ví, že krása se neskrývá v jednotvárnosti, ale v pestrosti.

Modrá dámská denim košile Noisy May NMflanny L/S Shacket může být vaše za 1 299 Kč.

Proto má v repertoáru mnohem více, než jen denim. Je jím soousta triček, mikin, svetrů nebo kabátů, co nesou její jméno a jsou tou nejvybranější společností jejích džínových kousků.

Vyberete si i vy?

Sponzorované odkazy



Štítky: Queens.cz, Noisy May, značka, brand,