Vyzrajte na nudou zimu s doplňky!

Vyzrajte na nudou zimu s doplňky!

Kategorie: Brýle, Čepice, klobouky, Šály, rukavice, čepice, Zimní boty, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Když musíme vyjít do mrazivého počasí, je dobré být dobře oblečen a připraven. Protože kdo je připraven, není překvapen. A nemusíte být za šedé myšky, zima si zaslouží i barevnost, třeba s módními doplňky.

Základem je čepice. Je to nezbytnost a tak i když si pocucháte své kadeře, v zimě ji využijte. Je to stylovka, která dodá looku grif a ochrání hlavu před mrazem. Můžete využít i trendy čelenky, pletené i zateplené jsou dnes běžně k mání. A věděli jste, že existují i zateplené zimní kšiltovky?

Čelenka Hannah, Hervis, 399 Kč

Nejen kozačky

Nemusíte se v zimě soukat do vysokých kozaček, dnes frčí zimní kotníkáče a válenky. Obojí jsou praktické, skvěle funkční a odolné proti provlhnutí i mrazu. Kotníkové botky se lépe nazouvají, lze je využít jak ke kalhotám, sukním, tak i k zatepleným legínám.

Zimní boty Columbia, Hervis, 3 699 Kč

Šála nebo nákrčník?

Obojí je fajn. Jsou ideálním parťákem zimy, proti chladu a mrazu. Ochrání krk, a jsou i cool módním doplňkem looku. Šály jsou v kurzu delší více, než krátké. A nemusí vůbec souznít s vaším lookem barevně! Mohou být jeho protikladně barevným doplňkem.

Multifunkční šátek, Sam 73, 279 Kč

Pozor na zimní slunce!

Věděli jste, že během zimy je slunce na obloze blíže zemi, a že koncentrace UV paprsků je vyšší nežli v jiných obdobích? Chraňte si své oči slunečními brýlemi – a to jak ve městě, tak přírodě, a na horách to platí dvojnásob.

Sluneční brýle, Sam 73, 349 Kč

Výprodeje a slevy

Nyní máte možnost využít mnoha slev a slevových akcí, výprodejů zásob módních obchodů a butiků. V rámci povánočních výprodejů nabízejí mnohé značky řetězce i slevy více než 60%. A to jak v kamenných obchodech, tak v online podmínkách.

  • Úvodní foto: Čepice s bambulí, SAM 73,199 Kč
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: zima, nuda, šedivá, doplňky, brýle, čepice, šály, boty,