Jasná módní hitovka: letní kozačky

Jasná módní hitovka: letní kozačky

Kategorie: Dámské boty

Sponzorované odkazy

Společnost Deichmann zásobuje módní svět trendy botami již mnohou sezónu. Absolutní novinkou a hitem zejména letošního léta budou letní kozačky. Vedle klasických letních sandálů, římských bot, pantoflíčků, balerínek, žabek, společenských bot s otevřenou nebo zavřenou špičkou nalezneme také atypické tvary obuvi, které jsou výplodem tvůrců s neobvykle originální kreativitou a fantazií.

Není tajemstvím, že u kolemjdoucího Vás nápadité boty upoutají na první pohled. Každá chceme zaujmout a působit neotřelým, osobitým kouzlem – tak proč letní kozačky nevyzkoušet? Úspěch v upoutání pozornosti na své krásné nohy budete mít zaručen.

Proč ale zvolit právě letní kozačky?Je známo, že právě tento druh obuvi dokáže skvěle zakrýt mírné nedokonalosti nohou, navíc podpatky pomáhají vytvářet vyšší postavu a tím i štíhlejší siluetu. Pravý flirt tak může být na spadnutí.

Nohy jako z módních metropolí

Nudným jednotvárným letním botám už dávno odzvonilo. Na scénu se dostaly letní kozačky. Od zimní obuvi se ale v mnohém liší. Jsou vytvořené jako sandály upnuté kolem kotníku, s prostřihanými otvory v oblasti prstů nebo paty a nedocenitelným podpatkem. Zdobí je nýtky, široké pásky nebo přezky. Výška této obuvi se může lišit – v nabídce jsou také kozačky ve výšce ke kolenům. Nejkrásnější jsou v nestárnoucí obvyklé, ale neotřelé černé barvě.

Dalším typem letních kozaček společnosti Deichmann jsou sandály bez podpatku. Jedná se o hit, který dobývá celý módní svět. Boty jsou vysoké ke kotníkům a v oblasti chodidel vykrojené. Mohou se stát kombinací letních žabek nebo sandálů. Jsou vyrobeny z jemné šedivé nebo tmavé látky. Váš osobitý styl pak podtrhnou detaily jako nýtování, pásky, kamínky a cvočky.

letním kozačkám můžete také zvolit některou z kabelek z řady Deichmann. Podpoříte svůj look extravagantní, nespoutané ženy milující ležérnost a glamour styl. Nebojte se vybočit z řady a říci všem kolem: Jsem tady! Na obdiv nemusíte dlouho čekat.

Zdroj fotografie: http://www.deichmann-obuv.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: letní kozačky, obuv, sandály, letní boty, Deichmann, kozačky