Monokiny: odvážnému štěstí přeje

Monokiny: odvážnému štěstí přeje

Kategorie: Plavky

Sponzorované odkazy

Se stále větším zájmem se setkává jistý typ jednodílných plavek – monokiny. A není se čemu divit. Jedná se o velice módní plavky, které rozhodně nepůsobí usedle a stereotypně. A výrobci si na širokém výběru dávají opravdu záležet. To, čím se liší od běžných plavek, jsou svůdné různě rozmístěné symetrické či asymetrické průstřihy. Plavky se blíží svým střihem k modelům bikin.

Oblečená, neoblečená

Bikiny jsou dnes již příliš fádní a ve 21. století už skoro historický kus oděvu. Tak proč nezkusit něco nového, v čem budeme mít ten pravý šmrnc i u vody? Tyhle modely zajisté nemohly zkoušet naše babičky, na to můžete vzít jed. Když se obléknete do monokin, dáte světu najevo, že opravdu víte, co se nosí.

monokinách budete vždy vypadat sexy a naladěná na nejmódnější vlně. To Vám zaručí nejen průstřihy či originální střih plavek, který může zakrývat jen to nejdůležitější. Plavky se mohou zavazovat na šíji na úzkou šňůrku či širší pásek, ale mohou mít zavazování či zapínání také na zádech. Monokiny můžete nalézt v mnohých barvách a dezénech – od bílé až po výrazný barevný vzor. I tyto plavky mohou doplňovat korálky, kroužky, pásek a jiné aplikace. Fantazii se ani v tomto případě meze nekladou.

Můžete dle libosti odkrývat vaše pevné bříško, vypracovaný štíhlý pas nebo krásně vytvarované boky. Skrýt můžete ledacos také – malý tukový polštářek v oblasti pupíku nebo nehezkou jizvu například po operaci slepého střeva. Výběr je natolik pestrý, že si zcela určitě dle vlastního uvážení vyberete ty, které jsou pro vás ideální.

Monokiny můžete nalézt pod různými značkami. Oblíbené jsou Victoria´s Secret nebo také Obsessive či She. Záleží jen na Vás, kterou část těla chce dát světu na odiv. Vaše sportem vymodelovaná postava bude mezi ostatními jen zářit.

Sponzorované odkazy



Štítky: monokiny, plavky, jednodílné plavky, bikiny