Kozačky nad kolena – to pravé na podzim 2010

Kozačky nad kolena – to pravé na podzim 2010

Kategorie: Dámské boty

Sponzorované odkazy

Módní svět nikdy nespí. Na podzim nás ohromí nejvíce žhavou novinkou v podobě kozaček nad kolena. Překvapí neumělou ženskostí spjatou s dravostí.

Tato módní vlna již zasáhla mnohé země a míří také k nám. Kozačky nad kolena slaví svůj úspěšný návrat, i když v novém kabátu.

Pokud jsou Vaše nohy takříkajíc „výstavní“, byl by hřích, kdybyste je nedávala světu na odiv. Úžasně se Vám to nyní může podařit v kozačkách v délce nad kolena. Můžete si být jistá, že Vám budou muži skoro doslova padat k nohám. Budete totiž zatraceně sexy.

Jako anděl s ďáblem v těle

Ke kozačkám nad kolena můžete zvolit úzké cigaretové džíny v podobné nebo kontrastní barvě. Vhodné mohou být také legíny imitující denim. Boty mohou také vyniknout s delší tunikou. Kombinace barev záleží jen na Vás a na Vašem vkusu. Pokud se nerada zříkáte minisukní, i ty mohou být správnou volbou při výběru oblečení k těmto botám. Vedou zejména džínové minisukně. Boty k Vašim nohám přilnou jako druhá kůže.

I když se může na první pohled zdát, že černá a šedá barva kozaček je příliš fádní a nezajímavá, opak je pravdou. Neutrální barvy se mohou kombinovat s dalšími barevnými prvky a vždy zůstanou přitažlivé. Nohy skryté v tmavém odstínu se budou opticky zdát štíhlejší než jsou ve skutečnosti. Rockersky černá a tmavá barva v sobě skrývá náboj tajemna.

Kůže a umělé materiály, které kůži napodobují, působí velice žensky a svůdně. V nabídce naleznete lesklé i matné varianty, ozdobné prvky v podobě přezek, pásků a cvočků. Zříkat se však nemusíte ani semišových bot.Pokud si přejete mít pár centimetrů navíc nebo prodloužit nohy, neváhejte v nákupu kozaček s podpatkem. Mimo jiné vás může také těšit, že vás budou chránit před chladem.

kozačkách nad kolena si můžete být jisté, že Vaše nohy přitáhnou pozornost nejednoho muže a je také možné, některá z žen pukne závistí.

Foto: 300 / Hemera / Thinkstock, http://www.bonprix.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: kozačky nad kolena, boty, kozačky