Ušanky a čelenky: Mráz uším sluší

Ušanky a čelenky: Mráz uším sluší

Kategorie: Oblečení – eshopy

Sponzorované odkazy

Čepice nám dobře poslouží v chladných zimních dnech. Mráz je neústupný a my chtě nechtě budeme muset sáhnout po pokrývce hlavy, která by nám schovala uši a zahřála. V mrazivých dnech jsou čepice sice nutností, ale proč bychom si nedopřáli trochu té radosti a neskoubili praktické s módním.

A mrazu dáme nafrak

Ušanky budou hitem nadcházející zimní sezony. Typické jsou jejich prodloužené zakulacené konce v oblasti uší, ze kterých mohou vést ozdobné nebo funkční šňůrky. Ušanky mají tu výhodu, že bývají o něco větší než rozměr naší hlavy, a tudíž ženám nepoškodí nadýchaný účes. Vyrábějí se však běžně v unisexové variantě. Dobře nám mohou posloužit také teplé čelenky, díky kterým mohou naše vlasy přirozeně dýchat a zbytečně se tak nezničí náš účes.

Klasické i originální ušanky a čelenky nabízí e-shop http://www.sportovniodevy.cz Ušanka může být vytvořená kombinací vzorovaného úpletu a dlouhovlasého 3L Windstopperu, který je velice příjemným a hřejivým materiálem zároveň. Můžete však také zvolit celofleecovou čepici Windstopper Softshell nebo z dlouhovlasého fleecu s Windstopperem a hladké pleteniny. K dostání jsou možné v několika barevných variantách s oblíbeným norským vzorem, barevné dvojkombinaci nebo v jednolitém odstínu a mohou být doplněné hravou bambulí. Zárukou kvality je značka Kama.

ušankách nebo čelence strčíme zimu hravě do kasy.

Zdroj fotografie: http://www.sportovniodevy.cz, 564_thinstock

Sponzorované odkazy



Štítky: čepice, ušanky, čelenky