Dámské elasťáky? Pohodlí, které je sexy!

Dámské elasťáky? Pohodlí, které je sexy!

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

V teplejších měsících se to elasťákami jenom hemží. Je sice na krátkou mini sukni ještě chladno, ale přitom stejně toužíte po příjemné změně? Právě tou mohou být dámské elasťáky, které mají hned několik vítaných funkcí a vlastností.

Jak jistě víte, elasťáky Vám příliš nedopomohou k zakrytí nedokonalostí. Ovšem pokud nic zakrývat nepotřebujete, určitě pro Vás bude lákavá kombinace elasťáků a zajímavého podlouhlého trička, které Vám z části překryje zadeček. Takto složený outfit bude vypadat jednoduše a zároveň božsky. V jednoduchosti je totiž krása, božská krása.

V případě, že si netroufáte vyjít do ulic v modelu, který Vám vaši siluletu ještě zvýrazní, sáhněte ještě po sukni. Právě v kombinaci s mini dojde k odvedení pozornosti například od širších boků.

Další výhoda kombinace elasťáků a sukně tady již byla mírně naznačena… Když svítí slunce a rtuť teploměru se šplhá po teploměru vysoko, ale bohužel je počasí delší dobu nevypočitatelné, tak přesně to je doba, kdy se vyplatí na tuto kombinaci zaměřit. Jakmile nás zlatavé paprsky přestanou ozařovat, nastane markantní rozdíl v teplotě. A práve v tuto chvíli oceníme elasťáky, které nám dopřejí teplíčko.

Pouštíte-li se ráda do extrémnějších oblečků, které Vám dopřejí obdivné či kritizující pohledy míjejících lidí, přidejte k legínám šortky. Ovšem tyto kraťasy by neměly mít klasický sportovní střih, jinak by se ke kritizujícím pohledům připojil i smích.

Přemýšlíte, co ja na šortkách a elasťácích tak extra? Po pravdě řečeno příliš extra nejsou. Ale k odlišení postačí, protože kolik lidí právě v takovém oděvu vídáte?

Zatím jsme řešili využití elasťáků pro klasické každodenní nosení. Ale tento oděv byl po řadu let preferován výhradně na sport. Kdyby si někdo před několika lety vyšel na nákupy nebo na sklenici vína v legínách, ostatní by předpokládali, že se tohle individuum zapomnělo či nestihlo převléct.

Protože legíny byly čistě sportovním oděvem, který přinášel pohodlí a volnost pohybu. Ostatně, co jiného jste si mohly obléct, když elasťáky nosili všichni?

Díkybohu, v dnešní době je svět ve výběru oděvu o něco více benevolentnější. Spousta lidí začíná nosit to, co jim skutečně sedí, a nikoli oblečky, které právě vyprodukovala trendy dílna.

Chtěli byste elasťáky ještě něčím ozváštnit? Co takhle zvolit lesklé materiály, čili „lesklé elasťáky“:

zdroj: http://www.elastaky.net/, www.leginy.info

Sponzorované odkazy



Štítky: Dámské elasťáky, dámské legíny, elasťáky, legíny