S. Oliver představuje nové kolekce pro období podzim/zima 2011

S. Oliver představuje nové kolekce pro období podzim/zima 2011

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Ač v kalendáři stále ještě panuje léto, v zákulisí módních řetězců již dávno začala podzimní a zimní atmosféra, která brzy ovládne i jednotlivé obchody s módou a módními doplňky. Nejinak je tomu u německé módní značky s.Oliver, která právě přtémat, stylů, barevných kombinací i materiálů. Připraveny jsou dámské i pánské kolekce, ve kterých si vyberete nejen individuálně, ale bez problému se sladíte také v páru. Máte-li již nyní chuť pořídit si něco hezkého na letošní podzim a zimu, můžete zavítat do prodejen s.Oliver, neboť zářijovou kolekci zde najdete již od druhé poloviny srpna.

Dámské a pánské kolekce s.Oliver

Řada s.Oliver Casual přináší kombinovatelnost a změnu. V dámské kolekci se můžeme těšit na řadu témat, která se v jednotlivých měsících na módních kouscích projeví, za všechny zmiňme např. vojenský, přírodně laděný či dandy styl. Kolekcemi se prolíná romantismus a kontrast filigránových látek s rustikálními materiály. Všechny tyto prvky přinášejí moderním ženám nekonečné množství kombinací. V barvách převažují odstíny rzi, červené i hnědé barvy, curry a hořčicová, tlumené a zářivé odstíny modré či zelená s khaki. Určujícími materiály sezóny jsou umělá kožešina, flanel, bondované materiály a teddy. Látky jsou doplněny nášivkami z kordu, kůže nebo sametu. Na vnitřních částech bund a halen se setkáte s kostkovaným lemováním a podšívkami.

V pánských kolekcích řady Casual se mísí tradice a autenticita se sportovním, vysokoškolským vzhledem, vojenským stylem a elegancí 30. let. V popředí stojí neobvyklá směs materiálů, jako plst, denim nebo pravá vlna a vlněné směsi. Dvojvrstvé materiály, které zdůrazňují souhru vnitřní podšívky a vnější vrstvy, dodávají sportovním bundám, košilím i sakům důležitý „šmrnc“. Vrstvení poskytuje nekonečnou škálu možností pro kombinování a dodává vzhledu na uvolněnosti. Objemné šály, svetry i doplňky pak uvolněný dojem kolekce hravě doplňují. V barvách vládne olivová, zelená, hnědá, koňaková, odstín velbloudí srsti či tmavá námořnická modř. Kontrastními barvami jsou švestková, červená chianti, oranžová, hořčicová a barva lesních plodů. Důležité jsou i směsi barev.

QS by s.Oliver v duchu Boho-Chic, norských úpletů či retro stylu

Dámská řada QS by s.Oliver nabídne podzimní a zimní směs trendů. Klíčovým prvkem těchto období je kontrast mezi venkovem a městem, ženskostí a mužností. Retro styl městských uměleckých ateliérů jde v kontrastu s drsnou přírodou Islandu. Romantické krajkové zdobení se potkává s odolnými koženými kabáty, bundami a těžkými botami. Tvořivá rozmanitost se projevuje v klasice i nápaditých inovacích. Vzorům budou vládnout tištěné symboly, fototisk, nápisy, ornamenty či zvířecí motivy. Kontrast mezi venkovským a městským stylem převládá i v pánských modelech.

Dominantní bude styl „Urban-Boho“ a styl „Hobo“. Prvnímu zmiňovanému odpovídá kombinace seprané bundy a košile se silným svetrem norského vzoru, bokovými kalhotami se sníženým rozkrokem a pevnými botami. Styl „Hobo“ neboli „tulák“ zase spojuje funky klubový vzhled s příjemnou zimní módou. Základním prvkem kolekce, založené na inovacích a přírodních barvách, jsou ležérní materiály a výrazné prvky.

V dámské elegantní řadě Selection se postupně promítnou tato témata: windsorské inspirace, kde se tradiční látky jako pepito a kostičky, manšestr, tvíd nebo keprová látka v retro duchu setkávají s loveckými prvky, vychytávky ze 70. let, Wall Street aneb ženy magazínu Forbes, kde se můžete těšit na kalhotové kostýmy a blejzry v kvalitním krejčovském provedení, pláště a pláštěnky – kabáty a žakety pro pobyt venku a vyjádření nejrůznějších módních trendů, či plastické úplety s nabídkou copánkových a norských vzorů, krátkých propínacích svetrů, kabátů s velkými límci, svrchních oděvů ve stylu pončo, dlouhých svetrů či šálů a plédů.

Podzimní a zimní doplňky lze hledat v řadě s.Oliver Accessories

Kolekce doplňků s.Oliver pro období podzim a zima 2011 sahají od venkovských a romantických až po nápadné a fascinující. Speciální pozornost je věnována směsím materiálů a inovativním detailům. Základem jsou svěšené a krabicovité tvary kabelek a velké nákupní kabely. U barev se zimní odstíny jako černá, hnědá, olivová nebo lila setkávají se zdůrazňujícími barvami hořčicové a červené. V měkkých doplňcích se kolekce soustřeďuje na dlouhé šály, trojúhelníkové šátky a stuhy. Chybět nebudou klapky na uši z imitace kožešiny anebo dělnické a školní čepice. Výrazným rysem kolekce budou měkké klobouky se širokou krempou či klobouky plstěné.

Více informací o módní značce s.Oliver včetně přehledu prodejen naleznete na www.soliver.cz anebo můžete navštívit Facebook s.Oliver www.facebook.com/s.Oliver.cz.

Seznam prodejen s.Oliver v ČR: www.mapaobchodu.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: s.Oliver Accessories, doplňky, Selection, dámská kolekce s.Oliver, pánská kolekce s.Oliver, podzimní móda, zimní móda, s.Oliver