Dámské bundy aneb připravte se na podzim

Dámské bundy aneb připravte se na podzim

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Podzimní období je v plném proudu a je na čase se podle toho obléci. Proměnlivé počasí, které s sebou přináší déšť a vítr není mezi lidmi příliš oblíbené. Ideální oblečení je nepromokavé, teplé a samozřejmě pohodlné.

Zaměřme se na dámské bundy. Ty jsou zajisté v tomto období nejdůležitějším oblečením. Dokáží zahřát, některé jsou nepromokavé a hodí se kamkoliv. Dámské bundy jsou velmi rozmanité, existuje jich celá řada. Vybrat si můžete podle barev, materiálu, ceny a samozřejmě střihu. Ten je velmi důležitý. Ne každé sluší to co jiné. Je potřeba si vše vyzkoušet, zkusit si k tomu oblíbené jeansy a další.

Pokud jste silnější typ, pak volte delší bundy. Ty skvěle zakryjí zadeček a zahřejí vaše záda. Nebojte se také pestrých barev. Červená, fialová nebo žlutá rozzáří každý váš den. Ovšem jste-li štíhlý typ ženy, pak volte takové podzimní bundy, které prospějí vaší postavě. Ideální jsou bundičky do pasu. Nezapomínejte na vhodnou obuv a doplňky.

zdroj:http://www.in-obleceni.cz/
foto:in-obleceni.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: bunda, podzimní bunda, podzimní bundy 2011, bundy na podzim, bunda na podzim, dámské bundy, bundy, podzimní bundy