Deers - originální jelení šperky české výroby

Deers - originální jelení šperky české výroby

Kategorie: Šperky

Sponzorované odkazy

Šperky – třpytivé doplňky, které ohromí každou ženu či dívku. Už jako malé holky jsme si zkoušely máminy náhrdelníky, prsteny a hrály si na velké dámy. Teď už každá z nás má jistě doma svojí šperkovnici. Chcete ji doplnit novými originálními šperky? Co takhle atypické skvosty české výroby? „Handmade“ šperky s jeleními motivy Deers od Kamily Písaříkové vás ohromí!

Kdo jsou Deers?

Jelení šperky Deers jsou součástí našeho módního trhu už od roku 2009. Deers vám zaručuje kvalitní ruční zpracování, krásné komponenty, originalitu i eleganci v jednom. Tyto atypické šperky už se dostaly i za hranice naší země a nosí je spousty žen z Ameriky, Mexica nebo Japonska.

A kde si je můžete pořídit vy? K dispozici vám je stále vyvíjející se e-shop Deers, který vám nabízí výběr z kolekcí náušnicí, náhrdelníků, broží, prstenů a dalších exclusiv doplňků.

Deers – jelení šperky

Jaký šperk Deers bude zdobit vás? Co takhle originální brož s jelenem, která ozdobí a rozzáří jakékoliv triko nebo sako? Přivítejte jaro s jelínkem Deers!

Brož Deers Růženka, 530Kč

Pokud rády zdobíte svůj dekolt výraznými šperky, vsaďte na náhrdelníky s jelínky Deers obohacující váš krk o luxus a šmrnc.

Náhrdelník Deers Diamant, 630Kč

Náhrdelník Deers Picante, 570Kč

Originálně můžete ozdobit také své uši s visacími náušnicemi Deers ve tvaru jelínkům. Vyčešte si vlasy, nasaďte jelínky, vyjděte do ulic a užívejte si obdivující pohledy ostatních.

Náušnice Deers Rose&Rosie, 590Kč

Co takhle nosit mini jelínka také na vašem prstu? Prsteny Deers jsou ohromující módní doplněk, který uchvátí každého fanouška jelínků.

Prsten Deers Zerran, 480Kč

Deers vám ale také nabízí exclusiv kolekci módních doplňků, za které si sice trochu připlatíte, ale zaručeně s nimi budete hvězda a ikona ostatních.

Čelenka Madonna, 1.900Kč

Čelenka Maruška, 1.390Kč

Zdroj: www.deers.cz

Sponzorované odkazy



Štítky: Deers jeleni, Kamila Písaříková, Deers, jelení šperky, Deers šperky, Deers doplňky, jelení módní doplňky, jeleni, jelínci