Dior kabelky - vůně luxusu a módní ikona

Dior kabelky - vůně luxusu a módní ikona

Kategorie: Dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Dior, to je prestižní značka vyrábějící noblesní kabelky, parfémy a další. Každá žena považuje za důležité něco jiného, ale v jedné věci se shodneme. Kabelka se stala nepostradatelnou součástí moderní ženy. Kabelku, do které se musí vlézt to, co je pro Vás důležité a bez čeho byste se denně neobešla, potřebuje každá z nás.

Kabelky Dior jsou k dostání ve všech velikostech. Někdo má rád kabelku takzvaně „do ruky“, někdo musí mít obří kabelku přes rameno. Důležitá je také nejen velikost celé kabelky, ale i velikost ucha kabelky. Každá žena opět volí zcela něco jiného. Někdo má raději dlouhé uši, aby mohl kabelku nosit i přes zimní bundu, někdo toto vůbec neřeší a kabelku má v ruce.

Každá z nás má v šatníku nejméně dvě kabelky, které střídá. Šedivá nebo-li sloní barva kabelky značky Dior má šarm a šmrnc. Jste už plní černých, bílých a červených kabelek a chcete změnu? Pořiďte si praktickou, ale za to luxusní šedivě zbarvenou kabelku značky Dior. Ucho kabelky je poměrně dost dlouhé, tudíž je velice praktická a příjemná na denní nošení. Přes celou kabelku Dior je spona se symbolem společnosti. Uvnitř se nachází několik kapes a celá kabelka je rozdělena na dvě praktické části pomocí další kapsy ze zipem.

Kabelka Dior se hodí k šatům, kostýmkům, sukním a podobně. Nemusíte mít strach, že by Vám neslušela nebo se nehodila k oblečení. Na výběr máte z opravdu dokonalé kolekce a Vaše volba bude vždy ta správná. Stačí se jen rozhodnout. Dior je značka kvality a sex appel z ní jen vyzařuje.

zdroj: http://www.exoticexcess.com/…age-satchel/

Sponzorované odkazy



Štítky: Dámské kabelky, Dior, Kabelky, Značka Dior