Kolekce RESERVED: 4x jinak, ale vždy dokonalá

Kolekce RESERVED: 4x jinak, ale vždy dokonalá

Kategorie: Dámské boty, Dámské oblečení, Dámské šaty, Šperky, Svetry, mikiny, Topy, trička, tílka, Zimní boty

Sponzorované odkazy

Chcete vypadat vkusně, ale nenechat v obchodě celé jmění za pár oblečků? Máte ráda stylové oblečení, které se dá využít na obyčejné nošení, třeba do školy, na posezení s přáteli, nebo do společnosti? Pak nasměrujte své kroky, právě do obchodu RESERVED.

Trendy kolekce RESERVED nabízí oblečení rozdělené do několika módních stylů, ve kterém si každá z vás najde to pravé pro sebe.

Jste pohodový voyager?

Právě tak je totiž nazvána jedna z částí trendy kolekce RESERVED, ve které najdete ležérní, ale stylové oblečení, přesně pro pohodové typy. Můžete se těšit na svetříky, vestičky, sukně, kalhoty a mnoho doplňků včetně bot, laděných do krásného podzimního počasí s posledními paprsky slunce. V této části kolekce najdete spoustu povedených kousků, které ocení mnoho z vás, i když si na ležérnost nepotrpíte.

Je libo otrávenou zahradu?

Dáváte přednost veselým pestrým barvám, nebo květovaným vzorům? Pak je pro vás určena část kolekce nazvaná Poison Garden. Neděste se názvu, neboť i v této části najdete krásné, veselé a stylové kousky, které obohatí váš šatník o nějakou tu barvičku. A jak už jsem řekla, tato část kolekce je opravdu květinami posetá. Od šatů přes blůzy či kalhoty, všude samá kytka. Takže pokud znáte, nebo jste milovníkem kytiček, určitě nepřehlédněte tuto část kolekce.

Temná, přesto oslnivá!

Veselé barvy a volánky, vám nic neříkají? Máte radši tmavé, nenápadné barvy? Pak zamiřte do části kolekce RESERVED s názvem Soft Gothic. Najdete zde kousky laděné převážně do černých barev, které i přesto působí velmi vytříbeným vkusem. Pokud vás láká alespoň se podívat, nebojte se, možná budete překvapeny.

Poslední neznamená nejhorší aneb odstín drahokamu!

Poslední částí kolekce RESERVED je sexy barevná Jewel Tones. Pokud chcete vypadat luxusně, ale ne lacině, pak své kroky směřujte k této části kolekce. Objevíte sexy kousky, jako jsou kabáty, blůzky i sukně, za které se nebudete muset stydět v jakékoliv společnosti.

Pokud se vám oblečení líbí, ale nevíte, jak vše co jste si nakoupila zkombinovat, pak navštivte stránky obchodu RESERVED, na kterých najdete inspiraci.

zdroj: http://www.reserved.com

Sponzorované odkazy



Štítky: Reserved, podzimní kolekce, zimní kolekce, oblečení