Vánoční kolekce Lindex: moderní versus klasický

Vánoční kolekce Lindex: moderní versus klasický

Kategorie: Čepice, klobouky, Dámské oblečení, Dámské šaty, Dámské spodní prádlo, Šály, rukavice, čepice, Svetry, mikiny, Tašky a kabelky

Sponzorované odkazy

Je sice listopad, ale když se rozhlédnete v jakémkoliv obchodním domě, vidíte to sami. Jsou tady Vánoce! A s němi i luxusní vánoční kolekce od Lindex. Dvě odlišné kolekce s názvy moderní a klasiké dárky vám nabídnou ohromné množství oděvů. Nečekejte doma až nasněží. Vyražte do módního obchodu Lindex a vyberte dáreček sobě i svým blízkým.

Lindex oblečení jako vánoční dárek

Abyste to neměli tak jednoduché, jsou pro vás připraveny dvě odlišné kolekce. Máte radši kousky barvy sněhu, šedivé nebo kasicky černé? Pak vám bude vyhovovat kolekce Classic Gift, ve které tuto nabídku naleznete. Zachumlejte se do teploučkých svetrů a připravte se na zimní nadílku. V kolekci rovněž najdete také teplé, pletené šaty, nebo kardigany. Také doplňky v kolekci nechybí. Vyzkoušejte rukavičky a palčáky, návleky na nohy, čepice nebo šály a určitě si vyberete.

Čím se však kolekce Classic Gift vyznačuje? Jsou to teploučké pyžámka, jemné hřejivé župany, noční košilky a jim podobné Lindex prádlo. Nechybí rovněž doplňky jako jsou chlupaté papuče, nebo teplé pletené ponožky. Jelikož je kolekce lazena do Vánoc, najdete také barevné varianty, z nichž je nejvíce zastoupena vánoční červená.

Poku máte i přes vánoční atmosféru raději barvičky, pak pro vás bude lepší kolekce Modern Gift. Kolekce nabízí Lindex oblečení plné barev od bílé, přes červenou, žlutou nebo fialovou. Narozdíl od kolekce klasické, také neobsahuje oblečky na doma. Kolekce Modern Gift je také více luxusní a provází ji leopardí vzor, který najdete opravdu na všem. Vyberte si krásný pletený svetr nebo šaty. Sukni se vzorem nebo halenku. Nabídka je bohatá a velmi elegantní. V kolekci najdete také rukavice, šály a zimní čepice. V doplňcích najdete náhrdelníky, prsteny, čelenky, ale také peněženky a kabelky. I zde je zastoupen oblíbený leopardí vzor.

Pokud jsem vás navnadila, ale přesto ještě váháte, zda do obchodu vyrazit, mrkněte na stránky www.lindex.com, kde naleznete nejen tyto krásné vánoční kolekce.

zdroj: www.lindex.com

Sponzorované odkazy