Lindex plavky pro léto 2013

Lindex plavky pro léto 2013

Kategorie: Dámské oblečení, Plavky

Sponzorované odkazy

Sluníčko už pomalu vystrkuje svoje mocné drápky! Už to nebude moc dlouho trvat a opět se budeme moct vysvléct do plaveček a vyvalit se někde, ať už u rybníka či někde na pláži a nastavit svá těla slunečnímu záření. Ale určitě vás napadá stejná otázka. Jaké plavky budou ty správné pro léto 2013? Ve kterých nejvíc vynikne vaše postava a ve kterých zazáříte?

Pojďme se společně podívat na ochutnávku z nové letní kolekce plavek od Lindex. Ta na vás nikdy nezapomíná a přináší to pravé pro nadcházející sezónu! Plavky navíc můžete zakoupit buď rovnou online na jejich stránkách Lindex.cz nebo přímo na pultech jejich kamenných obchodů, například v Praze, Brně, Hradci Králové nebo Ostravě.

Lindex plavky 2013

Pestré barvy, hravý design, elegance, klasika i exotika – to vše i mnohem víc můžete najít v této nové letní kolekce plavek. Pokud máte rády klasiku a jednoduchost, můžete vybírat z jednoduchých černých, žlutých, oranžových nebo bílých plaveček, které skvěle zdůrazní vaše křivky.

Nebojíte se odvázat? Zkuste tedy pestrobarevné plavky kombinující svěží limetkovou, klidnou modrou, orientální oranžovou a jiné. S těmito plavkami určitě zazáříte, ať už budete kdekoliv.

Pokud milujete námořnickou módu, i na vás Lindex myslí. Oblečte se do proužky nebo puntíku a běžte balit sexy námořníky. S těmito plavkami budete mít zaručeně úspěch. Budete vypadat roztomile a zároveň neuvěřitelně sexy.

Lindex oblečení přes plavky 2013

V horkých letních dnech při návštěvě ať už koupaliště, nebo pláže určitě nechceme na sebe oblékat nějaké těžké oblečení a dále se v něm potit. Pro toto letní plážové flákání je nejlepší přes plavečky přehodit jen nějaké šaty, kaftan nebo dlouhé tuniky z lehkého materiálu, ve kterém se stále budete cítit svěže a lehce.

Zdroj: http://newsroom.lindex.com/

Sponzorované odkazy



Štítky: Lindex, Lindex plavky, plavky 2013, Lindex plavky 2013, kolekce plavek 2013, Lindex pestrobarevné plavky, Lindex jednobarevné plavky, Lindex námořnické plavky