Košile Hugo Boss na podzim/zimu 2009? Precizní práce

Košile Hugo Boss na podzim/zimu 2009? Precizní práce

Kategorie: Pánské oblečení

Sponzorované odkazy

Oblečení Hugo Boss je známo svou jednoduchostí, elegancí a precizním zpracováním. Kolekce významného návrháře obsahuje mnoho „podkolekcí“ věnovaných ženám, dětem i mužům, ve kterých si zákazníci mohou vybrat dle účelu oblečení. Nyní už Hugo Boss představuje modely pro podzim/zimu 2009.

Chcete si koupit košili či parfém o Hugo Boss? Mrkněte na seznam prodejen Hugo Boss v Praze.

Kolekce Boss Selection se řídí motem: „V jednoduchosti je krása“, a je charakterizována precizním zpracováním, zaměřeným na detaily, linii, a to vše převážně v tmavých barvách. Košile jsou tedy jednoduchého střihu a jednobarevné.

Boss Black se halí do černých a šedých odstínů, jak už napovídá sám název. Určitě nikdo nepřehlédne akcentní límce, které jsou barevně sladěné s kravatou, a ne s košilí. No řekněte, co je více originálního, než mít bílou košili, tmavý oblek a červený límec od košile s červenou kravatou?

V kolekci Boss Green a Boss Orange najdete košile sportovního rázu. Vyznačují se svým opraným vzhledem, prošíváním, lemováním odlišnou látkou a místo knoflíků se zapínají černými kovovými cvoky. Kostkovaný vzor elegantně ležérní módy je zkrátka určen pro velkoměsto či pro neformální schůzky.

Čemu byste měli věnovat největší pozornost? Určitě kolekci Hugo, která je svou černobílou kombinací nadčasová a svými detaily nápaditá. Černá košile se vzorem bílých kostek, k tomu bílá kravata s černým vzorem a navrch černý kabát opět s bílým vzorem. No není to báječné? Navíc nemusí pánové nosit upnuté límečky, ale krátký stojící a hlavně pohodlný límeček.

zdroj: http://www.hugoboss.com/

Sponzorované odkazy



Štítky: košile, Hugo Boss